RunHeaven isimli üyenin son içerikleri

1. R

Öneri Laptop Önerisi (20-25k)

20-25k fiyat bandında daha yukarı çıkamam, bir laptop önerir misiniz? Fiyatın hakkını veren ve fiyatına göre iyi performans veren laptop arıyorum.
  2. R

RUST 400 TL ENVANTER ÖNERİSİ

Bence eğer ekipçe oynuyorsanız set kesinlikle önemli, yarın global wipe oynayacaksan bol şans :) Biz duo olarak resmi sunucuya girmeyi düşünüyoruz
  3. R

RUST 400 TL ENVANTER ÖNERİSİ

Aç marketi kafana göre hangisi hoşuna gidiyorsa al, zaten rustta 400tl ye aman aman bir şey olacağını sanmıyorum bu yüzden tamamen kendi fikrine göre bak ve diz. En basitinten kötüde olsa bi yeşil set al ben öyle yapmıştım.
  4. R

20 Bin TL bütçe telefon önerisi

s22 2 haftadır falan kullanıyorum
  5. R

Yardım GAMEON Sonicstorm X Kablosuz RGB Siyah Soundbar

Evet, kablolu ve kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz. 1717543742 Herhangi bir usb girişli kablo alıp takabilirsin bir önemi yok. USB'den neye dönüşeceği tamamen sana kalmış.
  6. R

Harika, hocam sarj süresi biraz daha uzun olsun isterdim ama bence yeterli. Zaten pcye bağlı şekilde kullanıcam sarj derdim yok ama dışarıda vesaire kullanacak olsan 3 4 saat sarj süresi var yeter.
  7. R

Ben aldım, en kötü iade ederim.
  8. R

James Donkey 619S Klavye

1500 2000
  9. R

LINK İncehesap indirimine girecek birazdan
  10. R

Yardım Sizce hangi mönitörü almalıyım?

Peki LENOVO LEGION R25I-30 24.5 mı yoksa msi mı ve neden?
  11. R

İtopya'da 2 tane sistem var RTX 4060 Ti 8GB ve Gıgabyte RX 7600 XT 16GB

Tabii ki 2. olan ama ben nvidianın yazılımını beğendiğim için 4060ti li olan sistemi alırdım.
  12. R

Yardım Sizce hangi mönitörü almalıyım?

ASUS 23,8 TUF GAMING VG249Q3A LENOVO LEGION R25I-30 24.5 Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ve neden?
  13. R

450 SR VS R25 VS QJ SRK 400 RR

Alma güzel kardeşim cfmotoya bulaşma. Yamahanın kalitesini, parça servisini cfmotoda bulamazsın. En ufak bir sorunda aylarca belkide sırf 2 3 parça için uğraşırsın. Hala inatla yok 450cc r25 i de geçiyor falan kafasına girenleri anlamıyorum. 5 10km daha hızlı gidiyorsunuz diye kaliteden, servis...
  14. R

İnstagram BOT takipçi almak mantıklı mı?

Daha iyi yerler var ya da istersen direkt sana ben bile sağlayabilirim.
Geri