Runneas isimli üyenin son içerikleri

1. R

Maksimum 3500 Tl Bütçeye Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar sadece Rainbow Six Siege oynuyorum ses kasmak çok önemli biliyorsunuz ki. Bu bütçeye alabileceğim en iyi ses kalitesine sahip kulaklığı bulmamda yardımcı olur musunuz ? Not: Eski kulaklığım James Donkey 712 çok memnundum fakat kablosu temassızlık yapıyordu ve en sonunda vefat etti.
  2. R

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Katılıyorum dün gece görür görmez ben şikayetimi dile getirmiştim. Gören arkadaşlar sizlerde şikayetinizi belirtirseniz olması gerekene çekerler belki
  3. R

Evet her türlü haberimiz olur. Umarım fiyatlar düzelir. İyi geceler dostum
  4. R

Geçen hafta yayında vermişlerdi 11 de yayın vardı yanlış hatırlamıyorsam ama Instagram ve sitesinden duyuruluyor o yayın
  5. R

Sabah ola hayrola
  6. R

Demek istediğim 1 haftadır sepette 4060 tutuyorum 14.800 liraya, indirim gelir diye beklettim cuma alırım diye. 4 bin lira zam gelmiş yani. İndirimli alsam ne olacak 1754002083 Alan aldı demekle olur mu hiç. Fiyatı sabit tutarsın indirim yapmazsın değil mi. Zam yapmak nedendir ve az bir zam da...
  7. R

Eski fiyattan alacağız ki değişen bir şey olmayacak 1754001793 Daha önce oldu mu acaba böyle
  8. R

Hocam ben düzelteceklerini düşünmüyorum. Alan aldı kafasında olduklarını düşünüyorum. Zaten vatan hep pahalıydı eskiye döndü bence
  9. R

Anlam veremiyorum dalga geçiyorlar
  10. R

Fiyatlara zam yapmışlar 4060 alacaktım 14.800 küsürdü şu an sepette 18 küsür geçmiş olsun 1753997023 Şu an güncel olan bu zamlı fiyat üzerinden yarın %20 indirim derlerse şaşırmam
  11. R

RX9060XT Yİ B450 ANAKARTLA KULLANAN VAR MI

Arkadaşlar merhabalar nasipse cuma günü RX9060XT 16GB alacağım. Pcie3.0 olduğu için kafamda soru işaretleri var. Bu kart x16 veri yolu kullandığı için çok sıkıntı yaşanmaz diyorlar ama emin olmak için kullanan birileri varsa beni aydınlatabilir mi ?
  12. R

Valla ben ümitliyim cumayı bekliyorum
  13. R

R5 5600 İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

Merhabalar yok hocam atlamam. Sistemim pcie3.0 olduğu için 5000 serisi kartlarda çok fps kaybı yaşanıyor. Fakat bu durum 9060xt 16 gb hususunda böyle değil. Hayırlısıyla cuma günü 9060xt yi alacağım
  14. R

Pcie3.0 kullanmama rağmen tercihimi Rx9060xt 16gb üzerinde kullanmaya karar verdim. Yapmış olunan testlerde aşırı fazla fps kaybı olmuyor. Özellikle 5060 tarafına kıyasla.
  15. R

Ben o zaman 8gb düşüneyim 2kya geçmeyi en azından uzun bir süre düşünmüyorum. 9060xt ye ne diyorsunuz hocam daha önce amd kullanmadım wattman hataları ve driver problemleri bu seride de devam ediyor mu acaba. İllallah eden çok insan vardı çünkü
Geri