Kaspersky Premium üyeliğim var fakat kaspersky arkada çalışırken goodbyedpi açtığım zaman hiçbir siteye girmiyor neredeyse kaspersky'ı kapattığım zaman çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim 2 sinide aynı anda kullanmak istiyorum
Kulaklığı yeni aldım windowsun kendi sesinden sesimi dinlersem sesim bana çok net ve akıcı şekilde geliyor fakat discorda geçtiğimde sesim böyle biraz bozuluyor gibi oluyor arkadaşlarım sesime boğuk,kesiliyor demekte ki discorddan sesimi dinlediğimde sesim bozuluyor bunu nasıl düzeltebilirim...
arkadaşlar şuan steel series siberia v2 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok yaklaşık 8-9 sene önce almıştım zaten piyasada neredeyse hiç yok hala çok memnunum fakat son zamanlar mikrofonunda temassızlık var ve değiştirmek istiyorum. steel series artics nova 3 almıştım yazılımını "sonar" hiç...
işlemcim ryzen 5 5600x herhangi bir oyun açtığımda işlemci 90-100 dereceye kadar çıkıyor bazen 100 dereceyi bile geçtiği oluyor bunun için sıvı soğutucu almak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
(almışken 240mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.)
anladım hocam peki bu sisteme hava soğutucu seçmesem herhangi bir şey olur mu
1687248174
hocam peki bu fiyat aralığında önerebileceğin bir hazır sistem var mı