Rusqar isimli üyenin son içerikleri

1. R

I5 11400f performans sorunu

Fazla gelir ama bence iyi olur serin çalışır en sıcak günlerde bile. Bende artcit freezer 34 Esports duo var, çok serin çalışıyor kasa fanlarını açmasam dahi. Bütçeyi aşmıyorsa alınabilir ileride de kullanılır.
  2. R

Satıcı iade almıyorr

Öyle saçma şey yok, çoğu satıcı bunu yapıyor ama tamamen doğal hakkın. Çok üstelemek gerekiyor maalesef, kusursuz bir ürün olsaydı bile iade hakkın var. Mesafeli sözleşmeler kanununu bizzat belirterek bunu söyleyebilirsin. THH'ye gidersen zaten haklı çıkacaksın, bunu belirtebilirsin. İşi yokuşa...
  3. R

Steam'de yerel ağdan dosya aktarımı nedir ?

Aynı ağ üzerinde aynı oyun yüklüyse internetten çekmek yerine dosyaları o bilgisayardan çekiyor. Başka bir bilgisayar açıksa aynı anda o an görebilirsin diğer bilgisayar üzerinden.
  4. R

BİM'den alınan SteelSeries garantiye nasıl girer?

Tamam, çok teşekkür ederim. Sensei Ten kullanıyorum bi kaç yıldır çok güzel bir fare benim için fakat en dandik farede bile olmayan bu kronik sorunları çok garip cidden.
  5. R

BİM'den alınan SteelSeries garantiye nasıl girer?

Konuyu hortlatıyorum ama durumu özetleyebilir misin? Sonuç ne oldu ve ne yaşandı? Teşekkürler.
  6. R

🔥İndirim 24 Tane Milka 191TL

Dolaba attım dondurdum eritilmiş çikolata lazım olunca kullanıyorum. Son kullanma tarihine takılmaya pek gerek duymuyorum bir fark hissetmedim eğer sıcak ve nemden kötü olmamışsa. :)
  7. R

company of heroes™ 3 oyun kodunu nereden satabilirim

Steam key olarak satıyorsanız alabilirim
Geri