Çok doğru yarım saat tahammül edemedim utanmadan bir de birebir klonlamislar oyunu ses kasma desen yok, vuruş hissiyat desen Minecraft modlu buna bin basar...
Konuya laptopa dökülen soda zannetip masaüstü çıkması biraz tuhaf oldu. Normalde ilk laptopuma ben de kola dokmustum yardımci olurum dedim. Acaba nasıl...
Oyuna üye olurken hesabın devir edebileceği maddesi var mı yok mu bir kontrol et istersen üyelik sözleşmesinde, eğer var ise sözleşmeye göre itiraz et...
ben az önce müşteri hizmetleri ile konuştum cayma bedeli çıkmıyor dediler 2 gün olmuştu geceli türkcele şimdi vodafone içinde çekme problemi yazdıgınız için...
Hocam yeni mi gectiniz turkcele cayma çıkıyor mu bir kontrol etseniz ben de Vodafone dan turkcel yeni gectim yarın hat açılacak türk Telekoma geçeceğim ama...
Turkcell ya da Telekoma geçilir ama Vodafone geçilmez 3 gündür illallah ettir hiç bir yerde mi çekmez hayır Küçük sehirler olsa anlayacağım İstanbul avrupa...
Teşekkürler turk sirketleri yine beni sebege çevirmeyi başladınız. Son 1 haftadır netgsmden Vodafone geçtim, dün de turkcelle geçtim bugün de bu kampanya...
Geçilir şimdi Vodafone tobiye sordum ilk ay cayma bedeli odenmiyormus eğer bu kampanya aktif olursa direk geçerim, çekim kalitesi sıralama yaparsak en kotu...