rutlesstrong isimli üyenin son içerikleri

1. rutlesstrong

Sizce Bu Sistem Alınır mı?

[H3 id='Ms+B850M+Gamng+Plus+WIFI6E+Am5+Ddr5+8200MHZOC+bu+kart+almay+dnyorum+ilerde+kart+veya+ilemci+ykselttigimde+anakart+hertrl+destekler+diye']Msı B850M Gamıng Plus WIFI6E Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) bu kartı almayı düşünüyorum ilerde kart veya işlemci yükselttigimde anakart hertürlü destekler diye [/H3]
  2. rutlesstrong

Sizce Bu Sistem Alınır mı?

4 gün önce Toplamıştım bu sistemi şuan 77k. Sizce alınır mı bu sistem? yada neler eklenmeli?
  3. rutlesstrong

Bu Fiyat Biraz Ucuza Gitmiş Sanki

Dalgasına açtım konuyu yanlış anlaşılmasın
  4. rutlesstrong

Bu Fiyat Biraz Ucuza Gitmiş Sanki

https://www.hepsiburada.com/trendy-pazars-palit-geforce-rtx5060ti-dual-8gb-gddr7-ekran-karti-128bit-1000-mhz-fanli-sogutma-ile-p-HBCV0000EVS567?magaza=TRENDYPAZARS&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah...
  5. rutlesstrong

30-40 Bin TL F/P Ürün Arıyorum Güncel Ddr5 Olsun İstiyorum Şimdiden Sagolun

geçen bir videoda gördüm 4070 ekran kartını 20k ya forumda biri bulmuş dedim keşke bida bulsalar 4070 ne güzel olur
  6. rutlesstrong

Sistem istiyorum hocam ramler ddr5 düşünüyorum onu söylemeye çalıştım
  7. rutlesstrong

Emegimle kazandıgım parayla güzel bir sistem dizmek istiyorum başlıkta belirttigim gibi 30-40k arası güncel oyunları ve hikayeli oyunları rahat oynatıcak bir sistem önerirseniz çok sevenirim şimdiden teşekkür ederim hocamlar
Geri