ruvhart isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! ASUS ROG-STRIX-RTX5070TI - 61.703

rog strix mi msi vanguard mı sizce?
  2. R

🔥İndirim Arctic P12 Pro 120mm PWM 398,58 TL

İyi yapmışsın valla. Bende de egzozda NF-S12A var önde de 3 adet NF-A12x25 var şimdi sıvı soğutmanın fanlarını da bu NF-A14x25 G2 versiyonu çıktı onlarla değiştireceğim. İnventusa yazdım stoklara gelecek dediler onu bekliyorum. Full noctua olacak sıfır ses.
  3. R

Araştırdığıma göre bunlarda da varmış. Redditte bununla alakalı postlar okudum. Tabi herkesin ses hassasiyeti aynı olmayabilir.
  4. R

Noctua almayacak olsam alırdım ama ses takıntım var. Reddittede humming noisedan şikayet etmişler ondan uzak duruyorum. Noctua candır.
  5. R

🔥İndirim Arctic F12 PWM PST 120mm Fan 299₺ 🔥🔥🔥🔥 (DÜZ SİYAH FAN)

noctua bence. noctua nf-a12x25 var bende süper sessiz fan ama fiyatları yüksek.
  6. R

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

nays bende de hata verdi.
  7. R

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

faydalandım, teşekkürler.
  8. R

❌İndirim Bitti! Kahve kargo ücretsiz 1 TL

Abartmayın ya sonra firmalar niye kampanya yapmıyor diye ağlamayın. Bir tane neyinize yetmiyor.
  9. R

❌İndirim Bitti! Kaspersky Premium alımına Amazon 500 TL hediye çeki veriyor.

mevcut aboneliğim var fakat ana hesap ben değilim ortak kullanım. satın alsam üstüne eklenir mi bilen var mı?
  10. R

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 8gr 398TL

arctic bizzat kendisi x yöntemini öneriyor, viskozitesi yüksek olduğu için yaymak zor. Attığım linkteki twitte ve aşağısındaki twitten okuyabilirsiniz. İkinci twitte şöyle diyor: Kesin olan bir şey var: MX-6 oldukça viskoz, yüksek performanslı bir macundur ve spatula ile uygulanamaz. Soğutucudan...
  11. R

Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3300MB)

beyler ssd aldım kurdum, içi boş fakat 161 mb kullanılıyor gözüküyor sizde böyle bir durum var mı?
  12. R

asus rog strix b550f 3.649,00 TL

b550 tomahawk mı bu mu?
  13. R

🔥İndirim Samsung 970 Evo Plus 2 TB 3845 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MLJD32L/ref=ox_sc_act_title_11?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  14. R

🔥İndirim Steelseries Siyah Prismcaps 298₺

rxler optik switch, dikdörtgen çerçeveli, çoğu keycap uyumlu değil. Sadece asus optik keycapleri uyumlu olur o da tr de zor bulunur.
  15. R

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

2 klavye 2 keycaps gümrüğe takılmadan geçmiş benim. Hesaplarınızı kontrol edin.
Geri