Merhaba, birkaç gün önce S23 FE aldım. Ve fark ettim ki ekrana hafif yandan baktığımda rengi biraz değişiyor, yeşilimsi bir tona geliyor. Yalnız bunu yanlış anlamayın çok yeşil değil. Yine normal ekran gibi ama rengi, canlılığı ve kontrastı değişiyor. Beni çok rahatsız etti bu durum. Gerçi...
Merhaba, bir laptop buldum.
https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r0001nt-7p6e8ea-i7-13700h-32-gb1-tb-ssd-rtx4070-161-240-hz-dos-dizustu-bilgisayar-40834246?magaza=notisteknoloji
240hz yenileme sunuyor fakat gerek var mı? Yani oyunlar 240 fps verir mi ki, hikayeli oyunlardan bahsediyorum.
Merhaba, birçok kişi YDT'nin zor olduğunu söylüyor. Elbette kolay olduğunu söyleyenler de var ama sanırım bu sene sıralamalar geçen yıla göre daha değişik gelecek. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İstediğim üni için tam sınırda kaldım 2023 sıralaması için umarım sıralama öyle olmaz diyorum kendi...
Merhaba, önümüzdeki ay laptop almayı düşünüyorum. Oyunları rahat bir şekilde kaldırmasını ve oynatmasını istiyorum. Bütçem yaklaşık 30K ile 60K arası diyebilirim. Bunun arasındaki fiyatta olan bütün laptoplara açığım. Birkaç forum gezdim, laptop buldum fakat herkes bir laptop hakkında farklı bir...