rx7800delisi isimli üyenin son içerikleri

1. R

Pubgde play store hesabı profil gözükmüyor

Pubgyi indirdim.play games heasbı profilim olsada orada profil yok yazıyor.bunun ebebeyn kontroluyle falan ilgisi varmı veya başka bir sorun mu var?
  2. R

Laptopa monitör bağlayınca Hertz değişir mi

Merhabalar bilgisayarım ın ekranı 60hz. 144 Hertz monitör alsam değişir mi diğerleri değişmez diyor da ben merak ettim o laptop ekranı sadece görüntüyü vermiyomu neden Hertz arttırılmıyor. Ve Hertz overclocku varmış nasıl güvenilir şekilde yapabilirim?
  3. R

150.000 TL BÜTÇE İLE ALINABİLECEK EN İYİ SİSTEM

Böyle yüksek sistemlerde PC in görünüşünü seçmen önemli.tarayicindan pcpartpickera girip oradan bütün parçalari seçip uyumlu mu degilmi görüp pcni kendin yapabilirsin ve amazondansa hepsi sepete atiyo hepisni sende bir anda alabiliyorsun güvenli saticidan
  4. R

Egpu stand onerisi lazım

https://tr.aliexpress.com/i/1005006958986728.html bunu buldum.bilgisayari.da thunderbolt yok.egpu standı onerebilirmisiniz en fazla 5000 olabilecek üzere ya da bu egpu guzelmi ve standı ne kadar büyük almaliyim
  5. R

Bu klavye alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/leaven-k620-type-c-kablolu-sari-switch-klavye-led-rgb-61-tuslu-rgb-mekanik-oyuncu-isikli-klavye-ergonomik-tasarim-bilgisayar-pc-icin-gaming-keyboard-beyaz-renk-pm-HBC00007G8BL bu klavyeye bakıyorum bunun yerine blue switch dışında hot swapli klavye önerebilir misiniz...
  6. R

Görev yöneticisini açtığımda işlemci sıcaklığı düşüyor?

Virüs kendini saklıyor tam görev yöneticisine girdiğin an ne kadar hızlı yapabilirsen o kadar hızlı ctrlye baş ve programların yerlerini durdur ve şüpheli isim bulana kadar ara ve elini ctrlden cekme
  7. R

750 veya altı kablosuz mouse onerisi

Açıklamada yazıyor ve ikinci sorum yanında parmak tutucu olan bir mouseum var eğer daire bir mouse alırsam kullanmam zor olur mu
  8. R

700 TL mouse onerisi kablosuz

700 TL mouse onerisi bekliyorum Logitech gibi daire olursa sevinirim kablosuz olsun
  9. R

Laptop bios ayarlarında değiştirmem gerekenler

merhabalar.Bilgisayarım casper nirvana x600.Performansını arttırabilmek için yapabileceğim bios ayarı varmı?
  10. R

Acil yardım lazım yardım edin

Samsung'un 1tblardan 6000 miydi 7000miydi okumalı ssdsi var o olabilir bide anakartı 4 ram slotlu yaparsan ugpgrade etmek daha kolay olur.
  11. R

F/P kralı parçalar önerebilir misiniz?

O zaman 4060 iyi bir seçim dlss de var
  12. R

Ben bulamadim 4060i yazacaktım da ama ileride degismesi gerekebilir vrami yetmiyo çünkü ama FPS oyunlarina baya yeter
  13. R

Yardım Bilgisayar Boşta %100 CPU Kullanımı Sorunu

Kanka virüs varmı kontrol et 1741633182 Kanka virüs varmı kontrol et
  14. R

O zaman 3060 ya da 6600xt olabilir
  15. R

Ekran kartına en fazla ne kadar verebilirsin
Geri