Ya konu başlığında ki gibi bir hata alıyorum ya da başında driver olmadan olanını alıyorum hangi sürücülerim eksik bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum:
Minidump
hocam iyi günler öncelikle sürekli mavi ekran almaya devam ediyordum her şeyi yapmış olmama rağmen windows 10 kurdum tekrardan ve driverları baştan kurdum dediğiniz gibi ve şuan 1 tane bile mavi ekran yaşamıyorum bilgisayar yaklaşık bir 24 saate yakındır açık oyun indirmeye de bıraktım yani bir...
duruyor hocam 8+8 16 az geliyor diye almıştım bunları ve RAM leri mem86 ile test yapmam rağmen bozuktur düşüncesiyle aldım bunları bir de
1716146330
test de bir sorun çıkmadı bu arada.
trendyoldan almıştım bi bakıyım ilk defa trendyoldan bir alışveriş yaptım bir daha da yapmayacağım oysa ki yorumlara falan iyice baktım herkes gayet iyi yorum yapmıştı.
https://www.trendyol.com/izoly/16gb-ddr4-3200mhz-cl22-pc4-25600-sogutuculu-desktop-ram-p-332706176
hocam kaldırınca gitti fakat alttaki Sistem Aygıtları kısmında Serial IO ya ait hiçbir driver gözükmüyor sizce o attığım linkte ki driverı kurmalı mıyım?