RyaeN isimli üyenin son içerikleri

1. RyaeN

Yardım 9800x3d hava soğutma 5 bin tl bütçe

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-140-digital-siyah-fiyati,1262437830.html ben bunu tercih ederim. yada bu https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-phantom-spirit-120-evo-fiyati,629409669.html
  2. RyaeN

Yardım 9800x3d hava soğutma 5 bin tl bütçe

sistem siyah mı beyaz mı?
  3. RyaeN

Öneri Pc icin Gamepad onerisi

önemli değil ama yine de videolarına vs de bakmadan almayın derim çünkü bunları ben denemedim şimdi kötü bir şey gelmesin elinize.
  4. RyaeN

Öneri Pc icin Gamepad onerisi

bende çok bir bilgim yok ama şuan da ps ve xbox kolları pahalı olduğu için ben alsaydım bunlardan tercih ederdim hem görünüşleri çok güzel hoş hemde güzel özellikleri bulunuyor. Sende bi açıklamasına ve videolarına bak ona göre al derim...
  5. RyaeN

6000TL ye Kadar Oyun İçin Kablosuz Kulaklık Önerisi

önemli değil rica ederim.
  6. RyaeN

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A monitörden sesler geliyor

monitör'e böyle bir şey bağlı mı? bazen vidaları tam sıkılmadığında o tarz sesler çıkartabiliyor.
  7. RyaeN

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A monitörden sesler geliyor

monitör standı filen bağlı mı?
  8. RyaeN

Sistem topluyorum: Darboğaz ve güç problemi olur mu?

kasayı 2500 TL e aldım geliştiriyorum 2 ay oldu daha yeni aldığım zaman içinde Nvidia GT 1030 AMD Ryzen 3 1200 ASRock A320M-HDV R4.0 400 W Psu Neoforza 2933 MHz 8 gb 1 TB Hardisk bunlardı içinde bulunanlar ve ekstra olarak yanında 60 hz monitor 2 tane minik hoparlör bir de klavye almıştım.
  9. RyaeN

6000TL ye Kadar Oyun İçin Kablosuz Kulaklık Önerisi

Hocam ben aktif olarak 4 yıldır steelseries nova serisi kullanıyorum hem nova 3 hem nova 1 kullandım ve uzun saatler boyunca bilgisayarda oturan biriyim günde 8-12 saat bilgisayarda takılıyorum ve kulaklarım bir gram ağrımadı ben size SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Kulaklığı öneriyorum...
  10. RyaeN

hocam sizin dediğin olay kendisi başından saçma sizin dediğiniz şekilde anlatıyorum bak. cebimde 100 tl var a bakkalında 50 tl işlemci var alacağım işlemci b bakkalında 50 tl kasa+psu var alacaklarım bunlar. senin dediğin olay cebimde 100 tl var c bakkalında 70-80 tl işlemci var önerdiklerin ve...
  11. RyaeN

hocam gerek var mı bu sistem için bu kadar yükseltmeye bu sistem için yükseltmeye ve artı olarak sıfır alamazsın ve ikinci el dedikten sonra ikinci el almanın bir mantığı yok demen büyük bir çelişki yine de teşşekürler yardımcı olmaya çalıştığın için 6 k bütçem var hocam başlıkta da belli...
  12. RyaeN

hocam fiyatlardan haberin var mı? 1763851564 teşşekürler
  13. RyaeN

bende dediğin işlemcileri almayı düşündüm fakat r5 3600 gerek önbelleğinin yüksek olması benim oyun+yayın kısmında daha çok iş yapacağını düşünüyorum 2.5 k bütçem var max bir işlemci için
  14. RyaeN

Yardım Ekranda hdr açık mı olmalı?

ben çoğunlukla hdr'ı hikayeli oyunlarda kullanıyorum oyun kalitesini adeta çok güzelleştiriyor ama rekabetçi oyunlarda açmanı önermem fps düşmesi yaşayabilirsin.
  15. RyaeN

Question by '{name}' in classified ad 'Ryzen 5 3600 işlemci + AMD Stock Fan'

İstanbul içindeyim ürün ne kadar olur en düşük fiyat performans bir sistem toplamaya çalışıyorum, stock fan'a çok ihtiyacım yok diğer kasa+psu a 500 TL kadar para ayırmam lazım. Birde ürünün görselleri var mı ne durumda acaba?
Geri