ryann01 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Yeni aldığım hdd yi okumuyor

Önceklikle herkese merhaba elimde seagate 2tb hdd var pc ye taktığım da okuyor fakat başlatılamadı diyor başlatmaya çalıştığım da ise bir g/ç aygıt hatası nedeniyle başlatılamadı hatası veriyor elimde 2 tane kablo var kabloları değiştirip denedim (sata) güç kaynağından gelen kabloyuda...
  2. R

45 W ekran kartlı MSİ’ mı 120 W ekran kartlı HP Victus mu

Aynen aga cuma gecesi deli indirimler olacak laptop düşürürsün bitane acelesi yoksa
  3. R

21n312n3

Natron abiyi hatırlayın adamın kanalını bile kapattırdılar bırakın oyun oynamayı adam oyunun içindeki topluluk haritası yüzünden çekmediği şey kalmadı
  4. R

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Bende kopya çekmeye geldim Kwldnskslcnsw
  5. R

Yardım Kinguin Sipariş Beklemede Kaldı

Kankam zaten 15 gün yazmamış eleştirirken dizgün eleştir
  6. R

İTOPYA.COM 1 HAFTADA GETİRDİĞİ ZAMLAR??

pahalı diyosun kanka bu fiyata daha ucuzunu bul eyvallah dicem ssd1 tb ram 32 en ucuz bunu bulabildim
  7. R

💲 Steam Dolar Hakkında Merak Ettiğim Cevap💲

Aga zaten dolara geötiği gün yani 21 kasım da son bahar indirimleri başlıyor indirimde çıkar oyunlar büyük ihtimalle
  8. R

Kanka ddr5 sistem hiç bakmadım fiyat performans ne olur tam bilmiyorum malum ekonomi yanlış bilgi vermek istemem 1700411501 bu sistemi 12 Kasım da topladım aga bi anda zamlanndı uçuk bi fiyata normal değil bence dolar kurunda fırlama falan öı var diye baktım değilen pek bi şey de olmamış
  9. R

Rtx 4060ti Intel i5 12400f işlemci hazır sistem

aynı sistemin ti olmayan versiyonunu 20 K ya toplamıştım şuan almaya kalktığım da ateş pahası
  10. R

İtopya dan 12.11.23 Tarihinde bir sistem topladım 20K civarı idi şuan sistem şuan bırakın 20 olmayı 30 kya zor toplarsınız 1 hafta içinde ne değişmiş olabilr anlamıyorum sistemi şöyle bırakıyorum
  11. R

DA G9 VE İTOPYA SAÇMALIĞI BİTMİYOR HAKKIMIZ YİYİLİYOR..

hocam o arkadaş bendim iade talebini de iptal edbilir misiniz rica etsem öğrenciyim ihtiyacım var
  12. R

Hocam uşakta oturuyorum
  13. R

Videoya girdiğim de 9 İzlenme vardı direkt sisteme tıkladım malesef ki alamadım günlerdir bunu bekliyorum alabilrmek için herşeyimi sattım ama olmadı (:
Geri