normalde ben de steam`den alırdım sadece ama steam dolara geçtiğinden beri kolay kolay oyun alamaz ve oynayamaz oldum. yahu arkadaş minimum 15 dolar oyunlar...
tamamdır hocam teşekkür ederim. zaten kaspersky antivirüs uygulamasından da bu dosyayı tarattım ve o da virüs bulamadı. ben yine de sormak istedim öyle...
Bilgisayarımda yüklü olan bir dosyayı virüstotal`de tarattım ve sonuçlar aşağıda gördüğünüz gibi. Bu dosya`da gerçekten virüs var mı yoksa birkaç güvenlik...
boş ver üç bin liralık mous`u, steelseries rival 3 al bin lira olması lazım ortalama. gerçekten çok hafif ve rahat. birazcık küçük, elin çok kocaman değilse...
Hocam benim şu anki monitör ayarlarım ;
Brightness: 10
Contrast: 30
DCR: OFF
Color Temperature: Normal
Color Vibrance : 10
Black Equailezer: 10
Overdrive...
Biraz bu ayarlarla kullanmayı deneyeceğim, teşekkürler. Ama bir şey soracağım, bu ayarlarla gözlerin ağırmıyor mu hiç? Çünkü aşırı derecede parlak, benim...
Bazı ayarlar uyuşmuyor ama yine de teşekkürler. Mesela bu ayarlarla monitörün çok parlak olmuyor mu? ben çok fazla kıssam da parlaklığı yine de gözlerim...
Bu monitörü kullanan varsa hangi ayarlarda kullandığını söylerse sevinirim. Eski monitörümde gözlerim 12 saatin üstünde oynasam bile ağırmazdı, bunda 1 saat...
The Witcher, Lucifer, La Case De Papel, Wednesday, The Last Of Us, All Of Us Are Dead, Squid Game, Stranger Things, The 100, The Rain, The Punisher, Peaky...