Bakındım forumlara falan düzgün bir red switch klavye 2 2.500 tl den başlıyor bende 3 3500 e kadar çıkıp asus'un klavyesini beğendim ama tam emin degilim bu fiyata daha iyileri vardır diye araştırıyorum
1737204910
"ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch" ben hala bu klavyede takılı kaldım iyi mi?...
Red switch için 3.5k fazlamı neden öyle dediniz yani daha yeni switch modelleri var diyemi.Cok anlamıyorum switch olayından ondan sordum.
1737190130
Yok ona baktım Windows modunda kullanıyorum.
1737190170
Sorun switchle alakalı değildir diye değiştirmedim ama deneyeceğim
F75 gerçekten çok güzel yaklaşık 2 ay kullandım ama o bahsettiğim sorun yüzünden klavyeden soğudum bu sorun dışında aşırı rahat ve güzel görünüyor.
1737190013
Eve geçince deneyeceğim
Denemedim ama deneyeceğim teşekkürler
1737184660
Denemedim ama deneyec
Tercihim red switch ne kadar sessiz o kadar iyi :)
1737184747
Bu benim yazdığım klavye sizce nasıl.Bircok özelliği hoşuma gitti tek eksi yanı %100 olması ama çok sorun olmaz
Valla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula...
1 haftadır o mu bumu şumu derken kafaları yedim nova nova 5 nova 7 ve hs80 max arasında gittim gittim geldim itopyada 4800 tl ye nova5 vardı son kez araştırdım nova5 i aldım inşallah pişman olmam.Sanada araştırmalarıma izlediklerime duyduklarıma dayanarak nova 5 diyebilirim.