Rylex0 isimli üyenin son içerikleri

1. Rylex0

Çözüldü✓ Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" alınır mı?

Beyler şimdi benim zaten ekran kartım RX6600, bu monitörü alma amacım resim çok çiziyorum ve arada film izliyorum renkleri iyi olsun kaliteli bişey olsun bana yeter bütçem maximum 8800TL yukarısına katiyen çıkamam IPS VA panelden iyi diye ve 27inc 2k olduğu için almak istiyorum ölü pixel...
  2. Rylex0

Laptopa Monitör Bağladım 60 Hz Üzerini Vermiyor

Eski bi laptop aga nasıl bulurum bilmiyorum
  3. Rylex0

Asus p7p5d le 2400mhz ram takılır mı

Çalışır ama 2000mhz üstü çıkmaz dürüst olmak gerekirse emin değilim bu konuda ama hangi ram i takarsan tak kendisini 2000mhz de sabitliycektir üstünü alamazsın anakart desteklemediği sürece
  4. Rylex0

Ram Çakışır mı Yardım Arkadaşlar ?

Anakart max kaç destekliyorsa o kadar koyarsan sıkıntı olmaz emin değilim ama sorun olmaması lazım gördüğüm kadarıyla ikiside aynı marka sadece diğeri rgb modeli
  5. Rylex0

Muhtemlen 1.4 olması lazım ama laptoptakinde yazmıyor hdmı yazıyor sadece 1680384438 2.1 e kadarmı ne öyle bir şey destekliyor
  6. Rylex0

Çözüldü✓ Monitörde Bu normal mi bi aydınlatırmısınız rica etsem

Dün 31 Mart'ta monitör aldım Excalibur bu akşama kadar ghosting veya ölü pixel yada pixel bozukluğu yoktu buarada şunuda söylemek isterimki monitör geçici olarak Laptopuma bağlı o da eski Celereon N2840 işlemcisi monitörü tek başına besliyor yada beslemeye çalışıyor sanırım ekran kartım yok...
  7. Rylex0

Bi şekilde daha fazlasını alamazmıyım?
  8. Rylex0

Bilmiyorum 2012 veya 2010 luk bi laptop gerçi işlemcisi celereon n2840
  9. Rylex0

Monitör satın aldım elimde şimdilik eski bi laptop var ona bağladım monitör maximum 60hz veriyor HDMI bağlı monitör 200hz laptopun gpu su yok işlemcide ki ekran kartından çalışıyor laptopta 60hz bu normal mi? 144 vermesi gerekmiyomuydu yoksa desteklemiyormu ekran kartı
  10. Rylex0

Çözüldü✓ Hangisi daha iyi bi performans verir sizce?

Roblox'ta Evade diye bir oyun var parkur & koşu oyunu genelde onu oynayacağım başka oyun oynamıyorum nerdeyse orda düşük/orta/en yüksek ayarlarda oyunu deneyebilirmisin oyun içide grafik ayarları var ortalama FPS i söylermisin rica etsem?
  11. Rylex0

Merak ettiğim bi oyun varda onu desem kaç fps alıyorsun onu bi sorucaktım olur mu? 1680077671 Ben bulamadım YT de
  12. Rylex0

Önerin için teşekkürler aklımda tutarım
  13. Rylex0

2 tane hazır sistem buldum birinde i5 10400f ve RX 580 8gb ekran kartı var diğerinde ise sadece işlemci farklı i5 yerine Ryzen 5 3600 işlemci koyulmuş YouTube'da aradım baktım ikisinin performansına pek bir şey anlamadım bu konulara hakim biri varsa beni bi aydınlatsın kafamı karıştırdı bu 2 işlemci
Geri