rymec isimli üyenin son içerikleri

1. R

AOC 24G4X 23.8″ 180Hz 0.5ms IPS

AOC 24G4X 23.8″ 180Hz 0.5ms IPS Model monitörü 4699 TL'ye aldım sizce nasıl?
  2. R

Çözüldü✓ Monitör aldım Samsung g3

Submariner yazacaktım sonuna ayıp olmasın diye yazmadım. :)
  3. R

Samsung g3 e peki neden kötü diyorsunuz eğer ghostingden bahsediyorsanız bence aşırı sorun olacak bir ghosting yok ve ben monitörümü hareketli olmasını istiyorum çünkü sürekli oyun oynamıyorum.
  4. R

Bu modelide görmüştüm fakat monitör pivot değil. Bu sebepten Tercih etmedim 1724749779 Üstteki modelde bütçemi aşıyor maalesef.
  5. R

Ne önerirsiniz peki bana ?
  6. R

Merhabalar, ben yeni monitör aldım Samsung g3 odyssey 165 hz 24inç 4200 tl ye satın aldım. Sizce nasıl bir monitör bu fiyata 144-165 hz arası daha güzel bir monitör alabilir miydim? Ve son olarak monitörün yanında displayport geliyor mu?
  7. R

Çözüldü✓ Pc'me işlemci önerisi

Teşekkürler hocam.
  8. R

Hocam işlemcide bir sıkıntı olup olmadıgını nasıl anlarım peki ?
  9. R

Merhabalar, Nvidia geforce 1650 ekran kartım 16 gb ramim ve 480gb ssdm var amd ryzen 5 1600 af var rysen 5 5600 almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir işlemci var mıdır?
  10. R

Çözüldü✓ Amd Ryzen İşlemci Fanı Uyumu

mx-4 var bende sizce o nasıl?
  11. R

Çözüldü✓ Amd Ryzen İşlemci Fanı Uyumu

Merhabalar, Ryzen 5 1600 af stok fanı , ryzen 5 5600 işlemci üzerinde kullanılır mı?
  12. R

Çözüldü✓ Bios güncelleme sonrası siyah ekran sorunu

Merhaba Biosumu güncelledim, sonrasında pc yi yeniden başlattım fakat ekran siyah ekranda kaldı yardımcı olur musunuz?
  13. R

Çözüldü✓ Galax B450M Anakartta secure boot problemi

Bende araştırıyorum birkaç kişide daha açarken gördüm fakat ben bulamıyorum iyice kurcaladım. Gerçekten birazdan bir daha bakacağım bulunması lazım bencede. Sizi bilgilendireceğim. Sanırsam BİOS'U güncelleştirmem lazım güncelleşmeden o seçenek bende gelmiyor. Şuan yok yani güncelleme yapıp son...
  14. R

Secure Bootu aktifleştirdim fakat tpm 2.0 özelliğini yapamadığım için oyunda yine hatayla karşılaştım tpm 2.0 desteklemiyor anakart şuan heralde. Güncellemem lazım fakat onuda güncelleyemiyorum BİOS içindede tpm hakkında bir şey göremedim. Çok kötü bir BİOS u var anakartımın.
  15. R

o zaman hiç riske gerek yok. BİOS updatelemeden van 9001 hatasını çözemezmiyiz peki hiç?
Geri