E-Yooso X-44 alınır mı beyler 2 tanesi kargo dahil 1750 tl oluyor. Elimde bir adet klavye var fazladan gelen 1 mouse onunla kombo yapıp satarım diğerini de kullanırım diye düşündüm
çok memnun olurum hocam, dediğiniz gibi ekran almaya kalsak sadece bu fiyatlara denk geliyor en azından kasayı başka şekilde değerlendirip uygun fiyata ekran almış olurum :)
Dostlar tartışmaya gerek yok öncelikle konulara açıklık getireyim, Vestel yetkili servisi atölyesinde tv teknisyeni olarak çalışıyorum. @İsimbulamajim hocamın dediği doğru toshiba televizyonlar vestel üretimi ve panel kalitesi olarak çok iyi değiller. Fakat şasesi, besleme kartı vs. fiyatına...
tamam hocam diğer arkadaşta önermedi almadım şuanlık ama kendimde 1 tb kingston renegade var geçsem mi diye düşünmüyor değilim :)
not: dram yokmuş geçmem herhalde
Valla başta kaçırdım diye üzülmüştüm ama bu yorumlardan sonra varmış bir hayır dedim. Bu mouse satışa çıkmadan kısa süre önce Fevell Z1 SE aldım yedek amaçlı büyük ihtimalle konudaki mousetan çok daha başarılı bir ürün. (fevell mouse'u ben çok beğendim)