RyneA isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! Casio Mtp A159W 920₺

400tl kupon yok? 200 gözüküyor
  2. R

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Dediğim gibi uygulayanların hesabına 1500tl yattı. Tek problem şuan nays a çekim yapılmıyor alternatif bulan varsa paylaşırsa iyi olur Şuan konu 42 sayfa olmuş yeni görenler için takip etmek zor ve karışık oldu yeni bir konu açıp net şekilde anlatmayı düşünüyorum forumda pek bilgim yok yapıyım...
  3. R

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz...
  4. R

Aoc 24g2spu/bk vs Gigabyte g24f-2 vs Asus vg249q3a

Merhaba 4400tl ye indirimde itopyadan g24f-2 modelini mağazada ölü piksel testi yaparak aldım. Test sırasında sorunsuz gözüküyordu sanırım farketmedik. Eve gelip kurduğumda 1 ölü pikselle karşılaştım ekranın biraz ortasında. Monitörün renkleri de pek hoşuma gitmedi açıkçası ve hoparlörü olmaması...
  5. R

4060ti sistem önerisi bütçe 25k

Önerdiğin sistem varsa atar mısın
  6. R

4060ti sistem önerisi bütçe 25k

Merhaba 25bin bütçem var. 4060ti gpu bunu besleyenilecek bir işlemci 16gb ram ve 1tb m2 ssd kriterlerim var ayrıca kasa ve psu da güvenilir olmalı. Aklımda bir sistem var daha f/p sistem öneriniz varsa bekliyorum...
Geri