RyneA isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Vatan Bilgisayar OEM Bileşen İndirimleri

amazon e ticaret diye geçiyor e-ticaret indirimlerine bakmalısın
  2. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

lian li v2 flow 4k ya gelse de çeksem bugün
  3. R

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx Z890-A Gamıng Wıfı 13999tl

Hocam kesinlikle katılıyorum anakartı iyi seçmek lazım. Eskiden hazır sistem f/p alır geçerdim artık her bileşeni özenerek alıyorum en iyisi olsun istiyorum. Fakat chipsetlere takılmamak lazım önemli olan anakart segmenti ve ihtiyaca göre seçim yapmaktır. intel 250k kullanıyorum, gigabyte b860...
  4. R

Anakartlar eskisi kadar önemli olmamaya başladı çoğu işi işlemci kendi içinde hallediyor artık anakart sadece taşıma görevi görüyor diyebiliriz. Ses kartı, m2 yuva sayısı, usb girişler, wifi kartı, vrm mos bunlar asıl etken. Veri yoluna gelirsek burda önemli bir fark var işlemcinin sağladığı...
  5. R

kesinlikle nerdeyse x2 fiyat farkı içiz z serisini gereksiz buluyorum, oc güncel cpularda gereksiz olduğu görüldü
  6. R

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Ben zaten magnetic kullanıyorum özellikle snap tap çok önemli oluyor. Alacak arkadaşlar için konuşuyorum
  7. R

bilgisayar mühendisi ve yüksek elo oyuncusuyum sen kimsin bu arada? :D
  8. R

Monitör seçerken 200hz mi tercih edersiniz 165hz mi? Bunu soruyorum çünkü bu 2 monitör arasında da 1ms gecikme farkı var 500hz ile 1000hz klavye ile de 1ms gecikme farkı var. Bende aula tercih ederdim
  9. R

forumda paylaştığı ürünü kendi malı gibi savunanlar var anlamış değilim, 2026 olmuş 500hz klavye satıyor adam bırak da eleştirelim
  10. R

1000hz minimum standarttır kendinize çok görmeyin bazı şeyleri
  11. R

500hz olması ve orjinal sitesinde kendi uygulaması olmaması kötüymüş iyi ki almamışım
  12. R

🔥İndirim Gigabyte M27q2 Qd Ice 27" 1 Ms 2k Pivot Ips 200 Hz 🔥 11.999 TL 🔥

Fiyatlandırması neden bu kadar yüksek anlamadığım monitör, değmez diyorum ben bir sürü daha uyguna model var
  13. R

🔥İndirim Xpg Core Reactor Iı 1200w 80+ Gold Power Supply 🔥 8.499 TL 🔥

lian li sx ile bu benzer kalitedeler biri cwt diğerinde plat var ve kablosu iyi. Beyaz almak isteyen sx1200p, siyah almak isteyen bu modeli rahatlıkla tercih edilebilir ikiside üst segment
  14. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bırakın takip etmeyelim artık baya şımardılar hiç bişey yok
Geri