Rynour isimli üyenin son içerikleri

1. R

I5 12400f 4060 sistem fiyat tavsiyesi

Teşekkür ederim yakınıma satacam zaten piyasayı bilmediğim için sormak istedim
  2. R

I5 12400f 4060 sistem fiyat tavsiyesi

Elimde 12400f ve 4060 8 gb 32 ram ve 500 m2 ssd 700 w lık bir kasa var ortalama 2. el fiyatı ne olmalı fiyat bilgisi verebilir misiniz? anakart : h610m k
  3. R

Ps5 için monitör veya TV tavsiye

Merhabalar öncelikle yeni ps5 aldım şu an kendi PC monitörümde oynuyorum. Bana en iyi şekilde monitör yada TV önerebilir misiniz. Maks 25k cikabilirim. Sadece PS5 için değil normalde kullanabilirim
  4. R

KULAKLIK ÖNERİSİ!!!!

Bütçem 3-3,5k arası bir kulaklık arıyorum. Oyun ve film ağırlıklı kullanacağım. Mikrofonu çok kaliteli olmasına gerek yok harici mikrofon kullanıyorum. Kulaklığı çıkabilir olması, wireless olması ve uzun süreler boyunca kullandığımdan kulak kısmımı rahatsız etmemesi lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. R

İntel i5 12400F sıvı soğutma önerisi!!

Teşekkür ederim değerlendireceğim
  6. R

İntel i5 12400F sıvı soğutma önerisi!!

Arkadaşlar şu an stock soğutucu kullanıyorum fakat stock fan sesi aşırı derecede rahatsız ediyor. Stock fan 3400rpm hızlarına çıkıyor kulaklık taksamda nafile sesi rahatsız ediyor. Bana max 4k ya sıkıntıya sokmayacak bir sıvı soğutucu önerir misiniz?? 1704373859 ŞU AN KULLANDIĞIM KASA BitFenix...
  7. R

Çözüldü✓ Win11 Valorant VAN9003 hatası Gigabyte Anakart

Arkadaşlar merhabalar sistemde gigabyte H610M K anakartı kullanıyorum sistemim daha yeni valorant kurduktan sonra VAN9003 hatasını aldım internette araştırdıktan sonra secure boot problemi olduğunu gördüm biosa girdikten sonra secure boot'un açık olduğunu gördüm sistem tepsisinde ise "Güvenli...
  8. R

5k bütçe kaliteli gaming monitör önerisi

Neden bulaşmamam gerektiğini merak ettim ? Neyi var bu modellerinin 1689371001 Sağolasın İyi geceler
  9. R

Bende 1 haftadır araştırıyorum bütçe sıkıntılı olunca malum. Kuzenim aynısını kullanıyordu ondan gördüm bende. biraz oturup kullanma imkanımda oldu. sadece ekstra fikir almaktı amacım.
  10. R

Valla reis ilk gönderdiğin monitör benimde aklıma yattı fakat gözümden kaçan farklı bir monitör varmı diye burda konu açtım en kötü bende bundan alacağım teşekkür ederim. Yukarı aşağı vs hareket etmesine gerek yok
  11. R

Arkadaşlar 5k bütçem var alınabilecek şu an en kaliteli monitörü arıyorum terchimi 165hz olması ve ips panel olursa sevinirm
  12. R

Belirsizlik İle Uyumlu Nick Önerisi lazım :D

Reis "Belirsizlik" ile uyumlu olması lazım
  13. R

Belirsizlik İle Uyumlu Nick Önerisi lazım :D

Önerilerinizi Bekliyorum
  14. R

Çözüldü✓ Gtx 1070 Turbo 8 GB+İntel i5 10400F Fiyat bilgisi?

Usta sistem sıfır ısınma güncel oyunları yüksek ayarlarda oynayabiliyorum kasmadan donmadan. Daha kasma donma yaşamadım. 1679078072 Sistemin tek kötü yanı rtx olmaması
  15. R

Çözüldü✓ Gtx 1070 Turbo 8 GB+İntel i5 10400F Fiyat bilgisi?

Merhaba Arkadaşlar yanlış kategori de açtıysam kusuruma bakmayın. Sistem: İntel İ5 10400F (İşlemci) Gtx 1070 Turbo 8 Gb (Ekran Kartı) Gigabyte B560M H (Anakart) Panther DDR4 16 GB (8*2) 3200 Mhz Ram Versatile VR-PSU600WFM-PG 600 W 80+ GOLD Sertifikalı (POWER) 500GB Sata SSD Kasanın modelini...
Geri