Beyler şimdi klavye olarak f87 pro düşünüyorum farede a9 bunların alternatifi varmi yani aynı fiyata daha iyisi fln genelde uygulaması yazılımı iyi olsun yeter klavye mekanik seviyorum farede düz normal tutuyom iste
https://www.itopya.com/da-arc-intel-core-ultra-5-225f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket_h33442
Hocam bu sistemde f/p bu arada eğer ki hikayeli oyun oynuyorsanız işinizi görecektir fps tarzı valo cs gibi oyunlar oynuyorsanız AMD işlemciler daha iyi olur marka takintiniz...
Fena değil hocamda bu gibi sistemler arada 42 43 gibi fiyatlarada buluna biliyor bence eğer acaleniz yoksa gaming gecelerine veya arada form a atılan oem paketlere bakabilirsin
İtopya İncehesap vatan gibi yerlerden oem paket bakmalısın tahminimce montaj fln da bilmiyorsundur oem paketler senin için daha iyi olur ve arada sırada forma bak güzel fırsatlı sistemler geliyor veya İncehesap gaming gecelerine (cuma akşamı 22:00) güzel sistemler geliyo
Beyler bu cumartesi itopyadan oem paket aldım aradan 5 gün geçmesine rağmen hala hazırlanıyor diyo önceden oem paket alan varmı kaç günde geldiğini bana yazabilirmi
Genelde cs valo takılırım arada hikayeli oyun last of us resident evil gibi oynamayı düşünüyorum monitör 2k ya zorlarim veya ilk 1080 alip sonra 2k ya gecerim