Ryomenn isimli üyenin son içerikleri

1. R

Pokus Kart Nereden Alınır?

Bir ara arkadaşla sohbeti döndü hocam yanlış bilmiyorsam evet ordada satılıyor tabi internetde araştırmanızı öneririm
  2. R

Pokus Kart Nereden Alınır?

Türk Telekom ve Teknosa da satılıyor diye biliyorum hocam
  3. R

Çözüldü✓ Msi 244f mi Asus Vg249q5a İkiside 23.8

Kargoda geliyo 🥲
  4. R

Çözüldü✓ Msi 244f mi Asus Vg249q5a İkiside 23.8

Beyler bana ikiside çok önerildi asus u geçen itopyada 5k ya aldim ama 244f de iyi dediler pek fark varmiki...
  5. R

Aula F87 Pro ve Dragonfly A9 Un Alternatifi Varmı

Beyler şimdi klavye olarak f87 pro düşünüyorum farede a9 bunların alternatifi varmi yani aynı fiyata daha iyisi fln genelde uygulaması yazılımı iyi olsun yeter klavye mekanik seviyorum farede düz normal tutuyom iste
  6. R

40-50k Gaming Sistem Önerisi

https://www.itopya.com/da-arc-intel-core-ultra-5-225f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket_h33442 Hocam bu sistemde f/p bu arada eğer ki hikayeli oyun oynuyorsanız işinizi görecektir fps tarzı valo cs gibi oyunlar oynuyorsanız AMD işlemciler daha iyi olur marka takintiniz...
  7. R

Fena değil hocamda bu gibi sistemler arada 42 43 gibi fiyatlarada buluna biliyor bence eğer acaleniz yoksa gaming gecelerine veya arada form a atılan oem paketlere bakabilirsin
  8. R

İtopya İncehesap vatan gibi yerlerden oem paket bakmalısın tahminimce montaj fln da bilmiyorsundur oem paketler senin için daha iyi olur ve arada sırada forma bak güzel fırsatlı sistemler geliyor veya İncehesap gaming gecelerine (cuma akşamı 22:00) güzel sistemler geliyo
  9. R

İtopyadan OEM Paket Aldım Hala Hazırlanıyor

Hayır yani aynı gün klavye ve fare istedim pazartesi elime ulaştı ondan şaşırdım pek bu olayları bilmiyorum
  10. R

Yinede 5 gün fazla degilmi dostum ve hala hazırlanıyo
  11. R

Beyler bu cumartesi itopyadan oem paket aldım aradan 5 gün geçmesine rağmen hala hazırlanıyor diyo önceden oem paket alan varmı kaç günde geldiğini bana yazabilirmi
  12. R

Çözüldü✓ 64k Ya Rx9070xt Li Sistem Alınır mı?

Gaming gecelerinde bakarım uyguna bir şey alirim umarim
  13. R

İleride 1x16 gb takcam suan butcem bukadar çok sıkıntı olmaz sanırım suanlik
  14. R

Genelde cs valo takılırım arada hikayeli oyun last of us resident evil gibi oynamayı düşünüyorum monitör 2k ya zorlarim veya ilk 1080 alip sonra 2k ya gecerim
Geri