Ryonin isimli üyenin son içerikleri

1. R

Rs200 Temiz 2022 Model 140 Bin TL Verilir mi

kesinlikle nakit ikinci el al ama rks tavsiye etmiyorum daha oturmuş markalar ns125 gibi motorlar önerimdir ki ns125 emin ol çok çok daha iyi bir motor hem parçada üzmez hem teknik serviste üzmez hem gider hem az yakar
  2. R

Rs200 Temiz 2022 Model 140 Bin TL Verilir mi

Daha düşük bulursun ve hayır sökülüp takılması bişey değiştirmez anlaşılmaz o konuda sorun yaşamazsın
  3. R

Filtre Kahve Önerisi

teşekkür ederim bakıcağım
  4. R

Bu İnternet Alınır mı Dostlar?

Portlara zam geldi diyerek yapıyorlardı sanırım bi ara
  5. R

Filtre Kahve Önerisi

Özellikle önerdiğin bir tanesi varmı yoksa basit nescafe filtre kahvemi alalım
  6. R

Filtre Kahve Önerisi

nasıl bir tadı var hocam tarif edebilir misin
  7. R

Filtre Kahve Önerisi

Aroması olan ve aşırı sert olmayan filtre kahve önerileri istiyorum makinamız var ama daha böyle aman aman içemedik fileden aldığımız bi tane var onu kullanıyoruz varsa öneriniz teşekkür ederim
  8. R

80 Bin TL Bütçem Var Hangi Motosikleti Almalıyım ?

RS125 NS200 gibi motorlara bakmanı öneririm o fiyat bandında bunlar seni üzmez kalanların hepsi zamanla alıp satarken bile üzücek seni ayrıca 1-2 ay bekleme şansın olursa motorları çok daha uyguna alırsın kışın alınır yazın satılır derler piyasası düşer gidipte drift l tvs srk125 falan almanı...
  9. R

Borç Ödeme Hakkında - Görüş

dostum bunları chatgpt atıp maasına gore nasıl ödeme yapman gerektıgını anlattırsan daha iyi
  10. R

Sol Göğsümde Bir Şey Var Hissi

Bende bu hissiyatı yaşadım senin gibi bir kaç kez gittim doktorlara baktırdım temizdi ama daralıyordum aynı zamanda ,genelde psikolojik çıkıyor bunlar
  11. R

Creatin Kullandım. Dilim ve Çenem Ağırlaştı Normal mi?

Kreatinde öyle etkiler olmaz
  12. R

22 Yaşında Üniversite Okunur Mu?

Diplomanın bir anlamı yok gir kpss dene şansını olursa temizinden memur olursun
  13. R

Pasaport Ücreti Taksit Oluyor Mu?

hayır olmuyor direkt banka üzerinden yatırıyorsun zaten belki kredi kartını kullanarak ödeyebilirsin
  14. R

2k Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi F/P

MSI MAG QPF E20 bakabilirsin ben aldım memnunum
  15. R

Detroit Become Human Gerçekleşir mi?

Ya olursa hocam sonuçta bi sınırıda olsa kendi kendine düşünen bişey var karşında
Geri