Ryrel isimli üyenin son içerikleri

1. Ryrel

Bluetooth adaptörü var ama çalışmıyor

bugün yeni bir ps4 oyun kolu ve bluetooth adaptörü aldım ancak bilgisayara bağlayamıyorum ve kulaklığımla vesaire de denedim hiçbir şeyle bağlanmıyor ama oyun kolu telefona bağlanıyor bluetooth sürücüsü yüzünden midir neydendir yardım eder misiniz
  2. Ryrel

kulaklığın sesi bozuldu/ az geliyor

basic diyor
  3. Ryrel

kulaklığın sesi bozuldu/ az geliyor

önceden basları çok iyiydi. hatta baslar dışında neredeyse hiçbir şey duyamıyordum bazı şarkılarda ama şu anda artık düşük frekanslar eskisinden daha az geliyor kulaklığımı telefonda kullanıyorum alalı 1 hafta anca oldu model xiaomi piston.
  4. Ryrel

viewsonic va2432-h monitor ses sorunu

altinda izgaralar vardi ama hocam neyse baska bir sey icin demek ki. sagolun
  5. Ryrel

monitörün konsolunda ses ayarlari var hocam
  6. Ryrel

var gösteriyor
  7. Ryrel

ses gelmiyor
  8. Ryrel

hiçbir yerde sesi kısık falan değil ama ses alamıyorum. kablo da monitorun yaninda gelen hdmi kablosu. sorun nerede olabilir?
  9. Ryrel

100hz IPS panel mi yoksa 144hz VA panel mi?

kucuk degil mi ya
  10. Ryrel

hocam burdaki ips daha ucuz. sistem de 80 90in ustune pek cikamayacak gibi ama film falan izlerken fark eder diye dusunuyorum
  11. Ryrel

bu curved olayinin arti eksi bi farkı olur mu
  12. Ryrel

biraz araştırdım ama karar veremedim. siz ne dersiniz. monitorler aşağıda https://www.hepsiburada.com/viewsonic-238-va2432-h-100hz-1ms-ips-hdmi-vga-monitr-p-HBCV00005DJHII?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail...
  13. Ryrel

laptop tamir tahmini fiyat

sagolasın hocam
  14. Ryrel

15 Yaş Kilo Almak ve Vücudu Şekillendirmek İçin Antrenman Önerisi

calisthenics yap bence sagda solda barfiks demiri bulursun illa ki. hem toxic gym ortamindan da uzak durmus olursun
  15. Ryrel

laptop tamir tahmini fiyat

hp 255 g8 1686584163 1000 liraysa iyi usta 😃
Geri