Rysaek isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yd 15 pro mu yoksa s24 plus mı {yurtiçi 0}

Elmaya razı olmak değil olay zaten android benim kullanma şeklime uygun ama işte biraz tiktok falan o işler kovalamak istiyorum ehliyet alicam direksiyon st si atarım mesela o yüzden kamerası iyi telefon arıyorum şuan s24plus ile 15 pronun kameraları çok iyi birbirine çok yakın bunlar kafamı...
  2. R

13 almicam 14 pro olabilir ama ikinciele de düşmek ne kadar mantıklı 1730719002 Peki s25 te bu sosyal medya olayları tamamen çözülmüş olur mu
  3. R

benim maks çıkabileceğim bütçe 40k daha fazlasını istersem yılbaşından sonraya alabilirim o zamanda fiyatlar ne olur bilemem
  4. R

evet buda doğru ama yurtiçi alabileceğim tek iphone 13 ve 13 e o parayı vermem
  5. R

evet bende bunu biliyorum ama yurt dışı olması beni geri itiyor ve s24 ün diğer özellikleri elde duruşu ve bu kalite düşme olayları biraz daha düzeltildiği için oda kafa karıştırıyor
  6. R

Bu iki cihaz arasındayım biraz kamera ve sosyal medya için bakıyorum s24 serisinde kalite düşme sorunları yok dendi kamerasıda güzel ama bi taraftada apple bir cihaz var çok kararsızım arkadaşlarım apple fanboyu oldukları için objektif bakmıyorlar iphone 11 i savunan bile oldu yardımcı olabilir...
Geri