İşlemci olarak öneri yapmam için önce ne iş için alıcaksın sistemi onu söyler misin örneğin ben oyuncuyum sadece oyun amaçlı alıcam ise 7800x3d tek geçerim yok iş amaçlı da kullanıcam ama oyun da oynarım ise 7950x3d ,anakart olarak da ilerde gen 5 SSD alacaksan x670 carbon ve tomahawk ikisi de...
Fan yonlerin yanlış yüksek ihtimal ısı ondan yüksek
1715435399
Yapman gereken radyatörü üste montajlayip ön tarafa 3 fanı intake şekilde montajlaman şu an gereksiz yere sistemin ateş içinde çalışıyor.
Ben de işlemciyi anakarti psuyu tek bi firmadan almıştım.Nese hepsi tek kutuda geldi felan montajı yapıcam ulan baktım işlemci yok aradım ettim acaba unuttular mı koymayı, sonra gönderdikleri kutuyu parçaladım ettim, bir baktım adamlar işlemciyi paçavra gibi bi kartona plastik muhafazayla...
MSI B650 Carbon Wi-Fi anakartim kırmızı CPU Debug uyarısı veriyor bir önceki gün sorun yoktu bugün sistemi açmadan satın aldığım termalright AM5 secure frame parçasının montajını gerçekleştirdim her şey okey bir şekilde bitirdim güç düğmesine bastım sistem çalıştı ama ekran yok, kırmızı CPU LED...
Belirttim hocam boşta 40 yükte 60.Sıcaklık olduğunu sanmıyorum çünkü bu auto oc ayarını açınca düzeldi mantıken oc yapıyor ise ısınınca düşürmesi gerekir.
1702907343
Manuel oc hakkında bilgim yok o yüzden o işe bulaşmadan ryzen master üzerinden denedim ve sonuç aldım.
steelseries kullanmadım ama logitechin g733 kulaklığını tavsiye etmiyorum, eğer yüksek sesli müzik dinlemek istiyorsan fiyatı değmeyecek bi ürün aynı şekilde logitech x de .