RyuK06 isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa | 5.226 TL

100r pz nin fanlar da öyle ahım şahım fanlar sayılmaz hocam bu tarz büyük kasalara bakıyorsanız ekstra fan almayı kabul etmek gerekiyor. Ha bu kasanın bir artısı büyüklüğü ise diğeri de dikey kitle geliyor ama kablosuz geliyor. Aparat olsa pahalı da olsa alınır albenisi var derdim. Uyguna...
  2. R

🔥İndirim Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa | 5.226 TL

Lian li vision Compact veya 2.el dynamic Evo bakın derim hocam imkanlarımız el veriyorsa. 100r pz büyük güzel kasa ama ölü alanı da bir o kadar çok. Kullandığım kasa bu arada. Ben aldığım dönemde yakın değildi fiyatları. tertemiz Evo satan var şu an 5.5-6kya
  3. R

🔥İndirim Asus Tuf Gamıng X870e-Plus Wıfı7 | 17.968 TL

S/pdif var sanıyordum bunda yok muymuş🤔
  4. R

9700x 10.999 TL İtopya

5800x3d yi 18bine satan bir millete söylüyorsunuz bunu. hem de ikinci elini :kekw:
  5. R

Aoc Q27g4xf 27 mı Asus Tuf Gaming Vg27aq5a mı ?

Asus vg27aql1a bendeki. yazılan özelliklerine göre çoğundan iyi ama dediğim gibi göz yoruyor. ha ben çok uyguna aldım 5.6kya almıştım sanırım. nispeten özelliklerine değecek bir monitör olmasını tavsiye ederim. Göz konforu içinse mecbur yani oled :) Edit: Hoparlörü varmış falan takılma...
  6. R

arkadaşın attığı aoc güzel fiyatta duruyor ama ikinci el. mavi filtresi, renk doygunluğu ve doğruluğu, göz yormaması vs daha önemli bence. şu anki kullandığım 170hz ve çoğu oyunda fazlasıyla yeterli ama göz yoruyor. sisteminize göre ve oynadığınız oyunlara göre karar verin bence. görüntü...
  7. R

hz değeri çok önemli mi sizin için?
  8. R

🔥İndirim Amazon Prime Üyelere 1000₺'ye %20 İndirim

prime olan biri baksın da nerde geçerli yazsın lütfen çok soru gelecek nerelerde geçerli diye
  9. R

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

GGbaba da kullanıyor olması lazım dikey kısma sığıyor demişti diye hatırlıyorum elimde 420 soğutma yok ama denemedim
  10. R

İtopya Bayram Fırsatları 22 Mayıs - 7 Haziran Arası

Eskiden siteye girer bir göz atar bakardım ne var ne yok. artık girmiyorum bile :kekw:
  11. R

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

yüzlerce kişi satın aldı bir kişi de yok ki referans paylaşan çok garipsedim şu an :unsure:
  12. R

🔥İndirim .

NEDEN ÜZERİNİZE ALINDINIZ? MEVZU İTOPYANIN REZİLLİĞİ KONU BAŞLIĞINDA BİR DURUM. BİRAZ ŞÜPHELERİ KUVVETLENDİRDİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  13. R

🔥İndirim .

BENCE BU REZİLLİĞİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIYIP DUYURMAK LAZIM :ROFLMAO:
  14. R

❌İndirim Bitti! 7800x3d Rx9070xt B850 850w Sistem 60 Bin Tl (Ram ve Ssd Yok)

Şunu da diyim gençler. Bugünkü CHP MHP Özgür Özel kurultay iptali falan filan muhabbetine borsa çöktü. Yarın etkileri hissedilir muhtemelen. Fiyatlar yükselecek derseniz de kaçırmayın derim 😂😂 YTD.
Geri