RyuK06 isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim MSI mag pano 100r pz BEYAZ 5634TL

Resim ekleme kaldırılmış düzenleyerek ekleyebiliyorum telefondan 😅
  2. R

🔥İndirim MSI mag pano 100r pz BEYAZ 5634TL

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-pano-100r-pz-argb-4-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,802151718.html Olması gereken fiyatlara düşmüş. Geniş bir kasa. İndirim kuponu olan değerlerindirebilir. Beyaz. Boyutlar: 519 x 290 x 482
  3. R

5070TI + 7500x3D + 1x32gb ddr5 + 1tb ssd

Güzel zorbalıyonuz la 😂😂
  4. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Tam hakim değilim piyasasına ama ne kadar bütçeniz var?
  5. R

❌İndirim Bitti! Oled 14500tl (ÜRÜN GÖRSELİ YANLIŞTIR KONU HATALI)

Panel tipi va yazıyor açıklamada. Bait bence
  6. R

Sepette gönderilemiyor diyor zaten 😂 almayacak ama ne zaman depodan bir şey eklesem böyle diyor
  7. R

Evet öyle diye biliyorum. Kutusu yok, USB dongle şarj vs var olması lazım.
  8. R

Yurtdışı garantisiz 3.750ye satan var FB gruplarda
  9. R

🔥İndirim Asus a32 plus siyah 4759TL

5.0 için iyi de 3.5 da 20cm lik bir parçaya çok ve. Hani olmazsa olmaz bir parça değil kasada o yüzden çok.
  10. R

Dark riser çok problemli deniyor. Yorumlar vs yerle bir. Uyguna Dragos north kasadan çıkkanlardan bulsam iyiydi.
  11. R

Ben aldım işte onu 😂 5k ya 500 de indirim vardı 4.6k ya geldi. Bu arada kendi dikey bağlantı aparatı çıkması çok güzel 100r pz de. Riser çıkmıyor ama arka taraf gpu dikey bağlantı aparatı çıkıyor sadece MSI da.
  12. R

Sitede dahil yazmıyordu o yüzden öyle yorumladım. Kullanıcı sizsiniz hocam forumda konuşulmuştur elbet daha önce. Bakın biraz. Ben büyük olmasından yanayım kasanın😅
  13. R

Bu fansız. Asus hem fanlı hem akvaryum ama fanların ve kasanın kalitesi, kasa boyutları gibi parametreleri inceleyip karar verebilirsiniz.
  14. R

🔥İndirim THERMALTAKE view 380XL + 850w Gold psu // 8479TL

Yardım kategorisinde açmış arkadaş. Burası sıcak indirim. Yani görmemiş olmam da normal, paylaşıldı demeniz de yanlış.
  15. R

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu 5.390TL

Daha önce çok konusu açıldı, kullanıcı ve inceleme kıyaslamalar o yapıldı. Almışken prosunu almak konusunda çoğu tecrübeli arkadaş hemfikir.
Geri