google a yazsanız çıkacak her şey karşınıza. iki modu var 4k 160hz - 1080p 320hz. monitörün ismini aratsanız her şey çıkacak hazır bekliyorsunuz. yazık.
Kesinlikle
1782145585
Bende stok problem gösterilmiş. Aslında stok problemse ve bunun yine tüketici tarafıyla alakası yoksa muadil gösterilir şunu gönderelim diye veyahut iade yapalım mı denir. Hiç sorulmadan uygulanan bu muamele suçlu gösteriyor satıcıları.
Hata veya değil bu durumun oluşmasının tüketici tarafında bağlantısı/sorumluluğu yok. Kanunlar yönetmelikler tüzük vs satın alıma engel bir madde yoksa göndermek mecburiyetinde. Bu tarz durumları içeren ve açıklayan satan veya alanın haklarını tanımlayan maddeler mevcutsa zaten buna...
Merhaba,
Öncelikle incehesap.com üzerinden vermiş olduğunuz sipariş için teşekkür ederiz.
Siparişinizde yer alan ürün, tedarikçi XML stok ve fiyat akışında oluşan hatalı veri nedeniyle sitemizde satışa açılmıştır. Yapılan kontroller sonucunda ürünün gerçekte stokta bulunmadığı tespit...
Haksız ticaret ve reklam başlığı altında ticaret bakanlığına da cimere de THH'ye de başvuru yapılabiliyor. Telefon görüşmesiyle öğrendiğim kadarıyla mail yoluyla veya dilekçe yoluyla başvuru yapılabiliyor denildi bana. Mail attım ama gerçekten stok var mıydı yok muydu bunu anında denetleyecek...
benzer muhabbeti itopya yaşadı. hazır sistem içerisindeki özelleştirmedeki ramler bedavaya geliyordu ve ürünleri gönderdiler bildiğim kadarıyla. yerden yere vurulan itopya kadar olamıyorsa incehesap yapacak bir şey yok. thh verir uğraşırım diyene tabi ki yol açık :ROFLMAO:
Ne boş yaptınız be anladık paranız var konuşuyorsunuz. Aldıysanız da size almadıysanız da madem kasmayın. Madem ki Ergen değilsin 3 kuruş paran var diye konuşmuyorsun ne diye bu kadar uzatıp laf yetiştirme peşindesin birader al ürününü ister sat ister çeyizine koy 🤷🏻♂️
Alabilen olursa ya da...
Karttan ödeme alınamadığı ama hesaptan sipariş vermiş olduğunuz durumlarda böyle oluyordu sanırım. İleriki zamanda ödeme yöntemini düzeltip ödeme yapabilsinler müşteriler diye. Ama amazonda vardı bu uygulama incehesapta yoktu diye biliyorum.