100r pz nin fanlar da öyle ahım şahım fanlar sayılmaz hocam bu tarz büyük kasalara bakıyorsanız ekstra fan almayı kabul etmek gerekiyor. Ha bu kasanın bir artısı büyüklüğü ise diğeri de dikey kitle geliyor ama kablosuz geliyor. Aparat olsa pahalı da olsa alınır albenisi var derdim. Uyguna...
Lian li vision Compact veya 2.el dynamic Evo bakın derim hocam imkanlarımız el veriyorsa.
100r pz büyük güzel kasa ama ölü alanı da bir o kadar çok. Kullandığım kasa bu arada. Ben aldığım dönemde yakın değildi fiyatları. tertemiz Evo satan var şu an 5.5-6kya
Asus vg27aql1a bendeki. yazılan özelliklerine göre çoğundan iyi ama dediğim gibi göz yoruyor. ha ben çok uyguna aldım 5.6kya almıştım sanırım. nispeten özelliklerine değecek bir monitör olmasını tavsiye ederim. Göz konforu içinse mecbur yani oled :)
Edit: Hoparlörü varmış falan takılma...
arkadaşın attığı aoc güzel fiyatta duruyor ama ikinci el. mavi filtresi, renk doygunluğu ve doğruluğu, göz yormaması vs daha önemli bence. şu anki kullandığım 170hz ve çoğu oyunda fazlasıyla yeterli ama göz yoruyor. sisteminize göre ve oynadığınız oyunlara göre karar verin bence. görüntü...