Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde cmd ye aşağıdaki kodu girmiştim fakat orijinaline almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=129
Hocam bu uygulama biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz? Neden geri dönüyor eski haline? Dediğiniz oldu ve mantığını öğrenmek istiyorum. 100 dereceleri görmeye başladı pc. İlk aldığımda 80 i zor geçiyordu
Legion un zaten tamamen tüm parçalarını sökmek için gerekli kitapçığa sahibim. Fakat elektrik elektronik mezunu olarak bu iş maalesef o kadar basit değil. Masaüstü basit ki ben yapıyorum ama laptoplar çok narin aletler ve yapan kişinin kendini antistatik eldiven ile donatması gerekir. Zaten...
Cihaz başına 1200. Cihazları açtım ciddi bir derece düşüşü yaşadım gerçekten. Legion bilgisayarım bakım yapmadan önceki gün 90 derecelerdeydi şuan anlık 70 maksimum. Cihazı da gayet güzel temizlemiş ve herhangi bir zarar bulunmuyor. Temiz iş yapmış Alper abi. Ellerine sağlık.
1752933539
Benim...
Götürdüm biraz önce teslim aldım iki bilgisayarımı da. Gayet makul bir sürede yaptı teslim etti. Gayet iyi kalpli bir insan esnaflığı olarak çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Teşekkürler herkese.
Ya açıkçası işin garibi cihaz öyle aman aman da ısınmıyor. 1 sene oldu alalı 2k fullde 90 ları uzun süreli oynarken görüyorum. Rakipleri boşta 80 çalışıyor. Bdh ile çok konuştuk zaten de almadılar. Lenovonun kendi sayfası ile görüştüm. Onlar da cihazlarına bakım yapılmadığını söylüyor. Kendin...
Fiyat pek mühim değil ben cihazı ciddi rakamlara aldım ve sağda solda çöp olmasını istemem. Parası neyse ödenir yeter ki sağlam iş yapılsın. Teşekkür ederim bende zaten kocaelideyim. Araştırayım.
Logitech tarafında sanırım en iyi seçenek g pro x ler ama onlar da aşırı pahalı. Bahsettiğiniz Royal clutch a bakacağım. Normalde razer viper mini kullanıyordum ama clickler hiç tok değil dandik bir plastik gibi oynayıp duruyordu. Zaten geçenlerde sensörü bozuldu. Şuan eski g300s gigachad mouse...
Lenovo Legion Slim 5 kullanıyorum. 8gb 4060 ve i7 13. Nesil işlemciye sahip. Alalı 1 seneyi hemen hemen geçti ve bakımını yapmayı düşünüyorum. Termal macunlarını değiştireceğim fakat pişman olmayacağım eskisi kadar iyi bir macun arayışındayım. 4k bf de bile 80 85 dereceleri görmüyordu normalde...
Açıkçası mouse teknik özellikleri hakkında pek bilgili değilim. İstediğim gecikmesi olmasın sağlam güzel bişey olsun. Üstte paylaşılan mouse da ilk defa görüyorum açıkçası. Bilmediğim bir marka almak pek istemiyorum. G502 nin fiziki yapısı açıkçası hoşuma gitti ve güzel oturduğunu düşünüyorum...
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir mouse almak istiyorum. Aklımda bir iki model var ama çok araştırma fırsatım olmadı. Modellerden birisi Legion M600S diğeri ise logitech g502. Hangisini önerirsiniz veya dışında güzel sağlam bir öneriniz varmı? Ayrıca K/DA versiyonların özellik farkı bulunuyor mu...