RyuzakiLawliet isimli üyenin son içerikleri

1. RyuzakiLawliet

Oyuncak arabanın hoparloru nasıl bozulur?

pilini sök
  2. RyuzakiLawliet

anime önerisi yapar mısınız

akame ga kill bleach kesinlikle izlenilmesi gerektiğini düşündüğüm bi yapıt monster çok güzel anime Blue Lock güzel seints gate güzel
  3. RyuzakiLawliet

Hediye verilirken yapılacak konuşma nasıl olmalı ? (Veda içeriyor)

hocanın gideceği okula naklini aldır veda sözleri söylemene gerek kalmaz
  4. RyuzakiLawliet

Kiralarsın üzerinden ürün kiralamak

konudan bağımsız: kiralama işlemi nasıl oluyor ki bana garip geldi araba gibi bir şey değil ya sonuçta
  5. RyuzakiLawliet

RGB Red Switch Mekanik Klavye öneri ?

şu ana kadar sorun yaşamadım belki de şansa yaşamamışımdır çünkü gamepower bazı ürünleri sıkıntılı oluyo ama 3 senelik klavye
  6. RyuzakiLawliet

Ekran kartı ne kullanmalıyım

rx 560 ın kurtaracağını düşünüyorum. arkadaşım i3 2. nesil ile rx 560 kullanıyordu darboğaz yaşamamıştı. rx 560 a yakın bi kart kullansan sıkıntı olmaz sanırım.
  7. RyuzakiLawliet

RGB Red Switch Mekanik Klavye öneri ?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-starscream-rgb-red-switch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1671465596.html bu da rainbow
  8. RyuzakiLawliet

2023 yılında hala b550 anakart alınır mı ?

hala 450 serisi kullanan ben :/
  9. RyuzakiLawliet

Max 850tl kablosuz mouse önerisi

sarı siteden biri g305 lightspeed satıyordu. Outletmiş dediğine göre. Bi bak istersen kullanılmamış sorunsuz diyordu sıfır alıcaksan yine g305 öneririm.
  10. RyuzakiLawliet

Yardım aynı değerde farklı marka ram kullansam sorun olurmu

üst markalar için sorun olmuyor mesela corsair ve xpg diyelim bunlarda yapmaz ama colorful alırsan stabil çalışmama gibi bir şeyi vardı sanırım bu videoyu da izleyebilirsin
  11. RyuzakiLawliet

400 TL'ye kadar ekran kartı önerisi

ah be ben de de vardı o işlemci sürekli sürekli GT730 ve r7 240 alıp satardım 300 e alıyodum aldığım gibi 450 ye koyup 400 e satıyodum bi ara 2 tane gt 730 um olmuştu
  12. RyuzakiLawliet

Ryzen 5 3600 ile uyumlu ekran kartı

sıfır ama sonuçta mining çıkması çoğu 2060 ve 3060lar kumar oynamak yerine kredi kartıyla yavaş yavaş ödemeyi tercih ettim ^^
  13. RyuzakiLawliet

monitör 4k falandır herhalde 1080p de darboğazın alasını görür sanırım RTX 3050 aldım bu arada inşallah memnun kalırım
  14. RyuzakiLawliet

3050 daha güçlü değil mi 1660s den 1674769776 2x8 takılı 6600 darboğaz yapmaz mı
  15. RyuzakiLawliet

Merhabalar yeni ekran kartı alacağım işlemcim ryzen 5 3600. Monitörüm 1080p Rtx 3050 almak istiyorum fakat çok gömenler de var çok övenler de. 2. El bulaşmayacağım kredi kartı ile alacağım. RX 6600 darboğaz yapar mı yapmazsa önerir misiniz veya AMD kanadında önereceğiniz aynı fiyat bandında...
Geri