Herkese merhabalar, bu platformda kendi geliştirdiğim programı tanıtmıştım. Bilmeyenler için kısaca bahsedeyim
GMP Downloader adlı bir yazılım geliştirmekteyim ve bu yazılım bir optimize programlarını dahil edecek istediğiniz ayarları yapabileceğiniz bir sistem sunacak
Bu yazılımın içerisinde...
Herkese merhabalar, bu platformda kendi geliştirdiğim programı tanıtmıştım. Bilmeyenler için kısaca bahsedeyim
GMP Downloader adlı bir yazılım geliştirmekteyim ve bu yazılım bir optimize programlarını dahil edecek istediğiniz ayarları yapabileceğiniz bir sistem sunacak
Bu yazılımın içerisinde...
BETA versiyonunda programın deneme özelliklerinden faydalanabilirsiniz. FULL sürümde ise bu özelliklere erişemezsiniz. GMP Downloader 1.1.7 versionu şuanda yayımlanmadı, Mevcut sürüm 1.1.6`dır. 1.1.7 versiyonunda BETA ya katılma özelliği eklendi ve stabil çalışabilir bir hale getirildi...
Herkese tekrardan selamalar
Bugün sizlere bir konudan daha bahsedeceğim, Biliyosunuz ben kendi çabalarımla yazılım kodlamaya çalışan birisiyim.
GMP Downloader adlı yazılımınında sahibiyim.Bu yazılıma eklenecek özelliği sizlerle paylaşmamın yararlı olacağını düşündüm.
Yeni eklenecek özellik BETA...