Ryzen-Mustafa isimli üyenin son içerikleri

1. Ryzen-Mustafa

RX 5500 XT 8GB OC Ekran kartına uyumlu işlemciler?

Şuanki işlemcim R5 3600
  2. Ryzen-Mustafa

RX 5500 XT 8GB OC Ekran kartına uyumlu işlemciler?

Ryzen 7 5700x Ryzen 5600x bu ikisinin arasında kaldım başka seçenekler varsa yollarsanız iyi olur darboğaz yaşatmasın uyumlu. anakart am4 socket 3200MHZ RAM RX 5500 XT 8GB OC Ekran kartı
  3. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader 1.1.8 BETA / (Custom Game Fix (Steam Edition))

Herkese merhabalar, bu platformda kendi geliştirdiğim programı tanıtmıştım. Bilmeyenler için kısaca bahsedeyim GMP Downloader adlı bir yazılım geliştirmekteyim ve bu yazılım bir optimize programlarını dahil edecek istediğiniz ayarları yapabileceğiniz bir sistem sunacak Bu yazılımın içerisinde...
  4. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader 1.1.8 BETA / (Custom Game Fix (Steam Edition))

Herkese merhabalar, bu platformda kendi geliştirdiğim programı tanıtmıştım. Bilmeyenler için kısaca bahsedeyim GMP Downloader adlı bir yazılım geliştirmekteyim ve bu yazılım bir optimize programlarını dahil edecek istediğiniz ayarları yapabileceğiniz bir sistem sunacak Bu yazılımın içerisinde...
  5. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader - (1.1.6 UPDATE)

BETA versiyonunda programın deneme özelliklerinden faydalanabilirsiniz. FULL sürümde ise bu özelliklere erişemezsiniz. GMP Downloader 1.1.7 versionu şuanda yayımlanmadı, Mevcut sürüm 1.1.6`dır. 1.1.7 versiyonunda BETA ya katılma özelliği eklendi ve stabil çalışabilir bir hale getirildi...
  6. Ryzen-Mustafa

Beta Update Özelliği - GMP Downloader 1.1.7 (YAKINDA)

Teşekkür ederim, Destekleriniz önemli :).
  7. Ryzen-Mustafa

Şuanki sistem isterse kullanıcı kendisi güncelleyebilir, isterse otomatik güncelleyebilir. :)
  8. Ryzen-Mustafa

Mevcut konuya gitmen için buraya tıklaman yeterli. :)
  9. Ryzen-Mustafa

Herkese tekrardan selamalar Bugün sizlere bir konudan daha bahsedeceğim, Biliyosunuz ben kendi çabalarımla yazılım kodlamaya çalışan birisiyim. GMP Downloader adlı yazılımınında sahibiyim.Bu yazılıma eklenecek özelliği sizlerle paylaşmamın yararlı olacağını düşündüm. Yeni eklenecek özellik BETA...
  10. Ryzen-Mustafa

GMP Downloader 1.1.6 - Güncellendi (Custom Game Fix (Steam Edition)) Eklendi

Ankete katılan arkadaşlar ricam etsem neden güvenip güvenmediğinizi yazarsanız yardımcı olabilirim. :)
  11. Ryzen-Mustafa

Valorantta gördüğüm değerler

12. Ryzen-Mustafa

Sistemim İle 144hz Kullanabilirmiyim?

Dostum DP alman daha sağlıklı olur. Dönüştürücüler pek sağlıklı olmaz ve 1ms görmen için 144 FPS sütü olursa daha iyi olur. :)
  13. Ryzen-Mustafa

Mevcut version şuanda zaten BETA da, sizden ricam eklememi istediğiniz özellikler ve hataları sölemeniz. :)
  14. Ryzen-Mustafa

Bilgisayarımı kaça satarım?

Dostum alıcıya gitmedi kasa, işletmeye sattım 500 TL daha fazla alırdım normalde.
Geri