rzgrjcp isimli üyenin son içerikleri

1. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

oncelikle sagolun hocam. dogru yani hz altina dusmedikce problem yok ama bazen kafami irdeliyor yani niye boyle iste sey falan. aldigimdan beri biosta cok ayar yapmadim bi tek guncelledim ve resize bar yaptim. belki ondan kaynaklidir suan biraz arastiriyorum ayarlarla oynayacagim. degisiklik...
  2. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

2k cozunurluk kullanmiyorum ki
  3. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

240 hocam 1772391801 yok hocam 2x8
  4. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

300lerde hocam konuda 400 demisim affedersiniz
  5. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

hocam 300lerde takiliyor 1440x1080 cozunurluk kullaniyorum. 1772390094 300lerde aliyorum hocam 1440x1080 cozunurluk
  6. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

tamam hocam siz demeyin (y) konuyla alakasi neidr onu anlamadim ben sistem iyi mi diye sormak icin acmadim konuyu.
  7. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

linki yukarida biraktim hocam.
  8. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

nasil yani hocam? sol ustte ryzen 5 7500f goruyorum ama
  9. rzgrjcp

R7 5700x , rx9060xt valo dusuk fps

hocam cozebildiniz mi
  10. rzgrjcp

Iyi sistemde dusuk fps?

Merhaba arkadaslar simdi mesela bir test videosu izliyorum valorantta ornegin 700 fps aliyor ben oyunda dusuk cozunurluk en dusuk ayarlarla falan 400 aliyorum bunun sebebi nedir cogu oyunda oluyor bu gerekenden dusuk fps aliyorum 6700xt ekran karti 7500f islemci
  11. rzgrjcp

Discord ID sorgu saçmalığı

arkadaslar simdi ben kendi bilgim kadariyla aciklayayim genelde bu discord id seorgu seyleri discordda bir bot var restorecord ile, gecmis senelerde databasesi leaklenmis/satilmisti. Bu botun amaci bir kisinin bir servere birden fazla hesapla girmesini engellemek. bu yuzden ip kaydediyordu her...
Geri