Dayı TT noname bir firmaya ürettirip logosunu basmış. Enermax daha köklü bir üretim geçmişine ve tecrğbesçne sahip. Ve tüm kapasitörler japon. Fanı da TT'nin üzerinde bir kaliteye sahip
Bilgiler için sağolasın hocam. Yapay zekâ da napsın görünür internet aleminde ne yazıyorsa onu bulup yorumluyor. %100 dediğine güvenilmez ama temel olarak ihtiyacımız olan bilgileri de sağlıyor.
Senin bilgilerini de duyunca TT'nin bu modelinin markaya olan güvene sırtını dayayarak ucuzu...
dayı çok özür. şimdi yapay zekaya kıyaslattım da enermax daha iyiymiş. enermax tüm kapasitör japon. TT sadece ana kapasitör. aynı zamanda ülkemizde 2 yıl garanti olsa da globalde 10 yıl garanti veren bir firma. iptal ettim enermax alıcam. hakkını helal et :D
eyvallah kanka ama beni şu durum şüpheye düşürdü
Enermax Revolution III ERV1000G-AHG-MAC 1000 W Power Supply nerenin markası ve ne tip kapasitör kullanıyor
Enermax, 1990 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar bileşenleri markasıdır. İncelediğiniz Revolution III 1000W...
ben de aldım şimdi dayı, 6300e. ne enermaxı ne bilmem nesi, akakçede fiyat grafiğine bakmışssın bir yılın en düşük fiyatına almışssın boşver al gitsin 5 yıl garanti TT kalite ve güvencesi
arkadaşlar bu psu günümüz piyasasında şuan bedava. KAÇIRMAYIN ÇÖKÜN
https://www.itopya.com/thermaltake-toughpower-gt-1000w-80-gold-120mm-gen-51-atx-31-full-moduler-fanli-siyah-psu_u30981
Abimin insan hızında bitmiyor bu kodlar. Bi gariplik var bu işte. Kodu ekledim kart bilgilerini girerken bitti la. 10 saniyede kim nasıl kullanıp bitiriyor