Selamun aleyküm,
GoodByeDPI falan açarken veya başka bazı programları açarken biraz bekletiyor sonra açıyor programı, daha önce böyle bir sorun yoktu. Sürücünün driverini baya önceki bir sürüme çektim bu kaynaklı mıdır? Değilse ne olabilir sorun; tavsiyeleriniz nelerdir?
ASUS RX 7600 8GB ekran kartı ve Ryzen 5 7500F işlemcim var. Özellikle fortnite ve unreal engine 5 içeren oyunlarda sık sık yaşıyorum bu hatayı. WattMan hatası mı ne öyle gördüm bilmiyorum. Çözümü nasıl olur napmam lazım bileniniz var mı
ben gördüğüm kadarıyla söylücem de rtx 4060 ve rx 7600 gibi kartlardan temel farkları ne nesi bu kadar iyi, bi de yeni çıktığı için problemleri falan var mı
1734466719
canavar gibi kart yeminle bu ne ısı değerleri fps değerleri cpu kullanımı falan her şey çok yi gözüküyor
kule tipi var onu unutmuşum koymayı kusura bakmayın
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) şu cihaz var
Arkadaşlar özellikle Fortnite ve Team Fortress 2 oyunlarım çöküyor başka çökene rastlamadım ama sebebi ne olabilir? Bi arkadaşım directx 12'de fortnite çöküyor demişti