s0lurd3x isimli üyenin son içerikleri

1. S

Arctic Freezer 36 ARGB Eksik Parça

Hacım ne yaptın bir sonuç bulabildin mi bende o olmadan montaj yaptım sağa sola oynuyor soğutma
  2. S

Corsair void elite kulaklık kırıldı

Dostum acaba satın alım yaptınmı yedek parçayı dün gece benimde talihsiz şekilde plastik yer kırıldı eğer aldı isen kalitesi nasıl
  3. S

Yardım 30-35 K Arası İş/Oyun İçin Laptop

Dostlar selamlar. Gündelik hayatta ve iş yerinde kullanmak için laptop alacağım. Gündelik ufak tefek oyunlar, iş yerinde isem CAM/CAD (Mastercam) kullanacağım. Şu an için listemde 2 laptop var. Önerinize açığım. Laptop 1 Laptop 2
  4. S

Öneri Masa Ve Diğer Ekipman Önerileri

Şuanki masam validenin yemek masasını çaldım belki 7 8 senelik cam yüzey bide artık ömrü bitti ö yüzden değişmek istiyorum. Bu masayı gördüm elektrik motorlu almak ve almamak arasında gidiyorum monitör ve ekran kartı önerin var ise sunarsan mutlu olurum
  5. S

Öneri Masa Ve Diğer Ekipman Önerileri

Dostlar, selamlar! Sistemimi ve odamı güncelleyip daha yumuşak ve güzel bir şeyler almak istedim. Örneğin, yeni bir masa, monitör vb. ancak internette araştırma yaptığımda tonlarca farklı içerik çıktı, bu yüzden neredeyse boğuldum. Şu an planladığım veya sizden hakkında bilgi almak istediğim...
  6. S

Sistem Güncellemesi Dostlar

Aktif Olarak 2 3 Senedir Kullandığım Sistemim Eksik Gelmeye Başladı Ve Sistemimi Yavaş Ve Düzgün Sıra İle Güçlendirmek İstiyorum Şuanki Aktif Olarak Kullandığım Sistemim Addlink 512GB S68 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD (AD512GBS68M2P) GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16...
Geri