1000tl fiyat bandında klavye lazım (mevcut klavyemin tuşları kırıldı)
- switch muahbbetini bilmiyorum, daktilo gibi olmazsa iyi olur gece oyun oynuyorum
- multimedya (ses açma kısma vs.) olması benim için bir artı
Valorant oynarken en yüksek ayarlar, en düşük ayarlar fark etmeksizin side'a 3-4 smoke vs. atılınca fps düşüyor aralarda drop giriyor msi afterburner istatistiklerini aşağıya bıraktım;
v-sync açık o nedenle fps sabit 144*
acaba bu sorunun nedeni ne ?
kapak kapalı iken kaldırdığımda ekran zaten kapalı oluyor onda sıkıntı yok benim istediğim şey uyku moduna aldığımda veya uyku tuşuna basınca uykuya geçmesi
Merhaba,
bilgisayar ne beklerken ne de uyku tuşuna alınca uyku moduna geçmiyor
uykuya al diyince ekran kapanıyor ardından hemen açılıp beni kilit ekranına atıyor ve normal çalışmaya devam ediyor ayrıyeten kilit ekranına atıyor dediğim bilgisayarı kilitlemiyor herhangi biri açıp kullanabilir...
Merhaba,
şuana kadar oynayıpta ayıla bayıla andığım tek oyundur kendileri ve bu oyuna benzer (cidden benzer) oyun önerilerinizi bekliyorum.
fakat önceden gelecek yorumları tahmin etmem gerekirse;
beyond: two souls önermeyin zira oyunlarda gerilim ve korkudan hiç haz etmem (beyond korkunç mu...
hocalar ikinizin dediği arasında kaldım, önemli olan nokta elime oturması tekrar iade etmek istemiyorum travmam olacak artık...
yorumlara baktım prime fps için birisi şu yorumu yapmış;
prime fps'e daha yakın gibiyim sizce hangisini tercih etmeliyim ?
1701114921
2. el işine girmek istemiyorum...
Mouse lazım, elim küçük her mouse'u kavrayamıyorum
rampage smx r44 modelini almıştım (40mm-68mm-122mm) fakat iade etmek zorunda kaldım (kavrayamadım)
bu nedenle de mouse almaya yönelik bir korkum var
bütçe: 400-500?
masaüstü sistem, laptoplarda watt değeri değişiyor diye biliyorum ama ?
1699110136
videodaki ayarlar ile birebir aynı ayarları denediğimde aldığım sonuçları paylaştım
çıkarttım :D sanırım ana kartın max frekansını aştı ekran gelmedi anlık kalp krizi yaşadım, bios pilini çıkarıp 3200MHz çektim şuan o şekilde çalışıyor fps'e biraz olsun fark ettiğini düşünüyorum (+5 fps ?)
malwarebytes torrent ile ilgili şeyler buldu yine de karantinaya al dedim
avast ramde...
kendim asus yazılımı üzerinden zararlı sınırı geçmeden birşeyler denedim
evet oyuna girdiğimde oyun kapandı birden ardından eski haline döndü
gta 5 orijinal
windows 11
hdd kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü control'ü m2 ssd'ye kurdum bir fark yaratmadı
yardımlarını bekliyorum
1699054482
ddu...