s3fiknn isimli üyenin son içerikleri

1. s3fiknn

Yardım USB Wifi Dongle ile internete bağlanamıyorum

ayrıca USB'den de bağlamayı deneyebilirsin. Telefonu PC'ye USB ile bağla, İnternet bağlantısı noktasını aç ve USB internet paylaşımını seç
  2. s3fiknn

Yardım USB Wifi Dongle ile internete bağlanamıyorum

internet ikonuna sağ tıklayıp sorunları gidere basmayı denedin mi?
  3. s3fiknn

Telefonum Bootloop'a girdi

Dün Redmi 10 2022 telefonuma Fastboot ile Custom ROM yüklemeye çalışırken bootloop'a girdi. Hiçbir şekilde bootloopdan çıkmadı, fastboota veya normal açılışa girmedi. Ne yapmalıyım?
  4. s3fiknn

PC Game Pass CoD Modern Warfare II'nin online ve campaign kısmına girmiyor

Yaradı hocam tek yapmanız gereken şey windowsunuzu tekrardan kurmak ben formatladım siz exe ile deneyin ben win10 dan 11'e geçtim belki sıfırlarsanız da olur
  5. s3fiknn

yok dostum ama redditte windowsu yeniden yükleyen birinde sorunun kendiliğinden çözüldüğünü gördüm deniyorum şimdi
  6. s3fiknn

PC Game Pass Call of Duty Modern Warfare II'nin online ve campaign kısmına girmiyor. Bu iki sorunu alıyorum
  7. s3fiknn

Gördüğünüz en saçma rüya neydi

yaşadım. ama arkadaşımdı ve o kadar gerçekçiydi ki gerçekten öyle bir kız var sandım. ahh ah
  8. s3fiknn

Elinizdeki en ikonik fotoğraf

galiba bu
  9. s3fiknn

Linuxdan Windows'a geçemiyorum

USB oluşturabiliyorum ama kullanamıyorum. BIOS'a girince anlattığım gibi fare klavye gidiyor. Başka türlü de nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  10. s3fiknn

Gördüğünüz en saçma rüya neydi

Plants and Zombies?
  11. s3fiknn

MSÜ Boy Eksik mi Ölçülüyor?

Çok sınırda olsan tolerans gösteriyorlar biliyorum mesela 1.91leri alabiliyorlar diğer testleri iyiyse
  12. s3fiknn

Linuxdan Windows'a geçemiyorum

Sorunum tam olarak başlıktaki.Nobara Linux'u kurdum ama beklediğim gibi değildi ve ben de windows 11'e geçmek istedim ama olmuyor. BIOS'da herhangi bir şey yaparken(bios güncelleme dahil) fare imleci gidiyor veklavye de çalışmamaya başlıyor. Exe dosyasını da açamıyorum.
  13. s3fiknn

BIOS klavye fare tepki vermiyor

Böyle oluyor arkadaşlar ve fareyi hareket ettiremiyorum klavye de çalışmıyor işe yaramıyor ha bir de ekran biraz kararıyor ne yapmam gerek?
  14. s3fiknn

Instagram Çok önceden çalınmış İnstagram hesabımı nasıl kurtarabilirim

Çok eskidden çalınmış bir hesabım vardı. Bu hesabı kurtarmak istiyorum ama hesabın e posta adresi çok önceden değiştiriliğinden gittiğim sayfada "Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor. Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir." diye bir uyarı alıyorum. Bu hesabı nasıl...
  15. s3fiknn

Gta V Menyoo Laptopta Calismiyor

Fn+ f8 yaparsan belki çalışır
Geri