S3rfek0 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Harddiskim çalışıyor ama başlatılmadı hatası veriyor!!!

Benim anlamadığım disk dönüyor mekanik kol çalışıyor ve başlatılamadı diyor.
  2. S

Diski fiziksel olarak temizleme imkanım varmı. Birde çizik yol sadece birkaç nokta gibi leke var 1760899244 Diski fiziksel olarak temizleme imkanım varmı. Birde çizik yol sadece birkaç nokta gibi leke var
  3. S

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce harddisk im içindeki videoları yavaş açmaya başladı sonrasında her bir videoyu izledikten sonra diski tekrar taramaya başlıyordu. Daha birkaç gün içinde disk repair yazısı windows ekranıma gelmeye başladı ve ben esgeçtim şuanda da harddiskin içindeki disk dönüyor...
  4. S

Magneti marelli alaska prime r araç klima gazı dolum makinesi yazılımı

Merhabalar, yukarıda yazdığım gibi Magneti marelli alaska prime r araç klima gaz dolum makinesini aldım ve yanında cd ile yazılımını pc ye kurdum makine wifi üzerinden pc yazılımına veri aktarıyor fakat ben makinenin ve pc nn nasıl bağlandığını öğrenemedim. Kullanım kılavuzunu çeviremedim ve ne...
  5. S

NETPLWİZ KOMUTUNU VE CMD Yİ KULLANAMIYORUM

Yanlışlıkla silinen bir kullanıcı yüzünden windowsa giremiyorum ve yönetici hesap olarak tanımlı olmadığı için komuyları kullanamıyorum Lütfen yardım edin. Bir önceki açtığım konuyada göz atarsanız daha iyi anlayabilirsiniz
  6. S

Bilgisayar Şifremi Kabul Etmiyor Ve Kullanıcı Hesabım Gözükmiyor

Merhabalar bilgisayarıma şifre koydum ve yeniden başlattığımda doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmedi bende cmd yi açarak şifreyi kaldırmak istedim ama kullanıcı hesapları sekmesinde hesabım hiçbirşekilde gözükmüyor ve diskleri cmd den tarattığımda (Sistem, appkication için ileti dosyası...
  7. S

ekran kartını nasıl takıcam ve kabloyu nereye bağlıyacam

Aşşağıya doğru giden sarı ve siyah fileli kabloyu çekersen ucunun 8 pinli olduğunu göreceksin, kablonun tırnağı yukarı gelecek şekilde takıp çıt sesini duyduğunda bilgisayarına start verebilirsin.
  8. S

BU DÖNEMDE FP DİREKSİYON SETİ KALDI MI :D

https://www.hepsiburada.com/rush-prorace-rw900r-direksiyon-seti-pm-HBC0000177ZRC Bu zamanda tam bir f/p bir set.
  9. S

ekran kartını nasıl takıcam ve kabloyu nereye bağlıyacam

Ekran kartını pcı express sokeyine taktıktan sonra arkadaki vida yerlerinden sabitle eğer 8 pin soket varsa aşşağıda gözüken fileli kabloda 8 pinli ise onu takabilirsin. Ama eğer 8x2 16 pin varsa ikisinede kablo bağlaman gereklidir, tek tarafını takarsan çalışmaz, çalışırsa bile hiç sağlıklı olmaz.
  10. S

Çözüldü✓ Ekran kartıma uyguladığım termal pedler işe yarıyormu anlamadım

Merhabalar, aktif olarak kullandığım HP OEM RTX 3060Tİ 8 GB 256 BİT Ekran kartının termal macununu yenilerken termal pedlerin eridiğini gördüm Coolermaster Macun uyguladım ama pedleri değiştiremedim. Nasıl bir termal ped almam gerekir kalınlık, iletkenli v.b.
  11. S

Ekran kartım hakkında kararsız kaldım.

Alamadım ama değiştirmeyi düşünüyorum.
  12. S

Ekran kartım hakkında kararsız kaldım.

Merhabalar şuan aktif olarak kullandığım HP OEM RTX 3060 Tİ 8 GB 256 BİT bir ekran kartı var. Bu ekran kartı miningli termal pedler erimiş ve termal macun kurumuş. 1. sorum: Termal macunu değiştirdim ama pedleri değiştirmedim, termal pedleri değiştirmem tahmini kaç derece farkeder? 2. sorum...
  13. S

Bilgisayarımı Satmak İstiyorum Ne Kadar Eder Bilmiyorum.

Selamlar bilgisayarımı satıp biraz para ekleyip daha iyi bir sistem toplamak istiyorum elimde bilgisayarımla uyumlu olmadığını düşündüğüm gtx 1660 super var ve bu ekran kartımı kullanabilmek için ekran kartsız sistem toplayacağım Sistemim Anakart: ECS H61H2-M2 PCI-Express 2.0 (5.0 GT/s)...
  14. S

Yardım fml early loading progress Minecraft 1.16.5

Büyük ihtimalle modda bir sıkıntı var. Başka modlarda aynı sıkıntı yaşanmıyorsa.
  15. S

Yardım Ekran Kartımdan Görüntü Alamıyorum.

huntkey HK700-52pp
Geri