Kurtulamıyorsun üstad denemediğim ayar kalmadı yok gene aynı. Son çare numarayı değiştirdim eskisinden daha çok mesaj gelmeye başladı. Kurtulamıyorsın bundan :D
Bunun içindeki kartta m2 slot şeklinde üzerinde soğutucu var hocam. Bu kartı alıp sadece m2 wifi kartını söküp kullanabilirsiniz wifi slotu varsa. İkinci el...
Ax3000 ve bluetooth barındırıyor. Yüksek hızlı pciex portundan bağlayacaksın. Piyasadaki birçok üründen daha iyi performans verecektir. Driver sorunu...
Okuduğunu anlamamışsın ki hocam, elimde laptop çıkması kartlar var iki adet realtek bir adet intel. Anakartı açıp bakmadım sadece o metalin sadece anten...
Bunun içindeki'de m2 wifi mı yani hocam? Anakart B550 Prime Wifi hiç kurcalamadım. Elimde 3 adet e type m2 wifi kart var. Birisi intel 7265ngw diğerleri...
Yok kardeş chipten değil sadece. Anakart üzerinde gelen wifi lerde chipten bağımsız bir problem var. Tahminim yönetimini anakart üzerindeki entegreye...
Hocam wifi var diye anakarta atlamamak lazım, ben yaptım böyle bir hata. Asus Prime Wifi anakart aldım berbat ötesi bir wifi var. USB dongle ile bağlıyorum...