Kablosuz olarak kullandığım tek gamepad bu modeldi o yüzden tecrübemi aktardım zaten adama da illa bu modeli al demedim okuma özürlü müsünüz ne bu tavırlar
Ben 3 yıldır Logitech F710 kullanıyorum, sert kullanmama rağmen fonksiyonel sorun yaratmadı bana. Sadece tuşlar yerinden oynuyor yekpare değil arada boşluk var aldığımda da öyle miydi hatırlamıyorum yüksek ihtimalle kullanımdan kaynaklı oluştu plastik sonuçta ayrıca sol joystick kendi eksenin...
size tavsiyem ilk motorunuzu sıfır almayın çünkü elbet düşmeler sürtmeler olacaktır. ayrıca deneyimsiz rodaj motorun ömrünü oldukça düşürecektir. bana kalırsa scooter ile başlayın ama illa vitesli olsun diyorsanız o boy ve kiloya dominar 250 öneririm.
Ekran kartımı çıkartıp anakartin dahili ekran kartıyla çalıştırmayı denedim işe yaramadı. Belki ramler sıkıntılıdır diye hepsini tek tek denedim yine aynı sorun devam ediyor. Acaba anakart arızası olabilir mi?
1730584588
Anakartta VGA ışığı yakıyor bu arada
Dostlar bu sabahtandır PC çalışmıyor tuşa basıp açıyorum bir süre süre sonra 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor. İnternette baktım da video card memory issue olduğu söyleniyor. Anakarttaki iki ekran kartı slotunu da denedim aynı sorun devam ediyor. Işıklar vesaire yanıyor ama ekrana görüntü...
Şuan PCI_E1 slotunda çalışıyor bip sesi de açılışta kesildi. Şimdi ekran kartı bildiğim kadarıyla PCI 4.0 destekliyor fakat ekran kartı max 3.0 destekliyor ben şimdi 1.0 slotuna taktım ya çok bir performans farkı yaşar mıyım? Belli ki ilk slot arızalanmış tamiri ve sorunun çözümü olur mu bilmem...
Ekran kartını PCI_E3 portundan çıkarıp PCI_E1 portuna takınca hata kodunu vermeye devam etse de görüntü geldi fakat ekran kartının fanları bir çalışıp bir çalışmıyor. Sorun anakarttan mı yoksa ekran kartından mı?
Denedim şimdi fayda etmedi. Söktüğüm tek şey ekran kartı ve anakartin alt tarafında takılı olan ışık kabloları falandı zaten aynı şekilde topladım eminim. Acaba diyorum işlemci zarar mı gördü bu işlem sırasında?