Arkadaşlar şimdi arkadaşımın https://www.itopya.com/lenovo-loq-15irh8-i7-13620h-16gb-ddr5-rtx-4060-gddr6-8gb-512gb-ssd-156-fhd-ips-g-sync-144hz-freedo_u24614
Unu deniyorum satın almayı düşünmüştüm ancak farcry 5 te Med ayarlada kasınca acaba genel mi sorun var diye baktım ama YouTube testinde...
ekran kartım 4070 genel olarak tasarım işleri yapıyorum ancak oyunda oynuyorum oyunlarda çok rekabetçi değilim 2k olarak bu monitörü önerdi forumda arkadaş 24inç gerekiyor bana hem diğer 2k lardan uygun geldi oyun oynamada çok problem oluşturur mu önerilerinizi bekliyorum :D
Masayı halletmek mümkün değil eşim vurur beni severek kullanıyor 😅 bahsettiğim kısım sağdaki kısım 54cm civarında acaba duvara montelersem 27inc kullanabilirmiyim düşünceleriniz nedir
Merhaba arkadaşlar başlığı detaylandırmak gerekirse böyle çok hz li ms li bir monitör ihtiyacım yok 60 fps sabit kullanmayı düşünüyorum zaten yeni pc de pc özellikleri 4070 ve 5600x bu yüzden darboğaz çok olmaması için 2k düşünüyorum ama fhd de olabilir f/p anlamında 24 inç civarı (27inç masaya...
Önerileriniz için çok teşekkürler phanteks 600s i düşündüm ancak stoklarda yoktu stokta olan tek yerde de problemler oldu o yüzden td500 meshi düşündüm beyazını ancak stokta yok güç kaynaklı var e bende de msı MPG a850gf var acaba td500ü alıp güç kaynağını değiştirme şansım olurmu ne dersiniz bu...
Hm anladım çok teşekkürler ne zaman gelecegide belli olmaz şimdi 🥲 herkese çok teşekkür ediyorum şimdi çok daha güncel bir öneriler olmuştur bakacaklara hayırlı olsun 😃
Phanteks P500A ile bunun arasında ne fark var baktımda sitede pek bilgi göremedim alışagelmiş firmalar bana göre pek bu sektörde olmadığım için hep bilindik firmaları duydum 😅