Dostlar herkese selamlar,
Fazla uzatmadan konuya gideryim. Kulak üstü kulaklıklar gözlük kullanmamdan kaynaklı bir müddet sonra fazla baskı yapıyor ve ağrı yapıyor. Kulak içi silikonlu kulaklarda ise kulak deliğimin anatomik olarak dar olmasından kaynaklı uzun süre kullanımda ağrı yapıyor ve...
Hediye hakkım vardı dedim, nvidea nın ilgili hediye sayfasınının altında amazon amblemi var oraya tıklayınca amazon sayfasına yönlendiriyor açıklamaların olduğu onu gönderdim chetteki arkadaşa yardımcı oldu sağ olsun
Benim 5070 ti windforce de bugün geldi, kutu hasarlı vs olabilir yazıyorlardı ama hiç açılmamış kapalı kutu göndermişler, furmark testlerini de yaptım 1080 p de, 30 dk lık test sonucu max 74 dereceyi gördü fanlarda %100 hiç çalışmadı max %80 e çıktı.
Ek olarak bildiğiniz gibi belli ekran...
teşekkürler bilgilendirme için hocam, "CoreX Pro modelinin sadece 2 TB versiyonunda DRAM mevcut, bizzat kendilerine sorup bu cevabı aldım, dolayısıyla 2 TB versiyon gelirse DRAM'iniz olacaktır. Diğer hiçbir SSD'lerinde DRAM yok." buradaki açıklamanda kırmızı ile yazdığım yer yanlış olmuş...
ben çektim 1 adet, kadıköyde bunların mağazası evime yakın sorun yaşarsam en kötü gider dükkandan hallederim sorunumu. Gen 5 Dram'li muadilleri 15 binden başlıyor
yani bence de çok hadi sff dedik windforce dedik felan o yüzden 75 idi beklentim ama 80 çok fazla, 85 üstü zzaten alarm demek birde yeni kart sonuçta termaller eskiyince 85 i de geçmeye başlar 1 seneye
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gamdias-helios-p2-1000g-gen5-1-1000-w-fiyati,1102080369.html
Bu psu B+ üzmez, ama bunda 1x cpu çıkışı var ona dikkat et ileride 2x 4+4 girişi olan anakart alırsan sıkıntı olabilir...