Elimde RX6600XT var ryzen 5 5600 ve Asus Prime B550M-K veya B550M PRO-VDH AM4 almayı dusunuyorum. Bu kombinasyon iyi midir? Ve anakartların hangisini tercih etmeliyim
[H3 id=''][/H3]
Afterburnerda power limit 0 da gözüküyor ve GPU Clockum 607 MHz’de kalmış vaziyette arttırmayı deniyorum ama kendini eski ayara çekiyor aynı şekilde temperature limit te aynısını yapıyor.
Faceit e kayıl olacağım ancak ödeme yaparken "ÖDE" kısmı dönüp duruyor. Telefonuma ilk olarak GBP (İngiliz Sterlini) olarak para çekmeye sonra ise TL çekmeye çalışıyor.Sanırım bundan mütevellittir ki kartım onay vermiyor bu işleme.Sadece denendi yazıyor mesaj olarak. Nasıl FACEIT alabilirim?
Windowsun superlite modelleri var performans için bunlar da aynı işlev için yapıldı diye biliyorum hangi kaynağa baksam fps artışı olduğunu ama güvenlik sıkıntılı olduğunu sölyüyorlardı. Güvenliği dert etmedim ama fps artmadı
Ghost Spectre 21H1 e geçtim compect+def versiyonunu indirdim. Gerek gördüğüm çoğu ayarı yaptım ancak fps artışı yaşanmadı hatta çok az düşüş oldu diyebiliriz. Bunun nedeni nedir? Yeni formattan sonra hangi yolu izleyerek bilgisayarı en iyi performansta kullanabilirim(Windows ayarları vs.)
Ghost Spectreye geçmek istiyorum ISO olarak yüklüyor. Ghost Spectreye geçmek mantıklı mı yoksa windowsun performans hali olan var mı ? Bir de nasıl kurarım tam rehber videosu veya ISO dosya rehber videosu varsa yazarsanız müteşekkir olurum.
Bilgisayar yeni formatladım ve bilgisayarı açarken hotmailime bağlanıyor ve zorunlu şifre girdirtiyor.Bu şifreyi nasıl kaldırırm ve bilgisayarı açınca şu kullanıcıları kapatsam direk bilgisayarın oturumu mu kapanır ?
Haylou GT1 pro kullanıyorum ve kullanırken aniden ya soldan ya sağdan ya da 2 si beraber ses gidip geliyor saniyelik cızırdama oluyor kulaklığı resetledim düzelmedi. Bunun nedeni telefon olabilir mi (IPhone SE 2020) son günlerde Wi-Fi hızım Turkcell’in kendi sitesinde 100mb/sn olmasına rağmen...