Sacre isimli üyenin son içerikleri

1. S

Rx 9070 Xt Sistemde Ekran Sıkışıyor ve Donuyor

yaklaşık 10 dk dır deniyorum bunun altına düşmedi daha, şuan 2 eski driver ı yükledim occt deki vram testi düzgün çıktı , yeni driverla test ederken 3 tane crash hatası vermişti totalde 37 hata göstermişti 20 dk da
  2. S

Rx 9070 Xt Sistemde Ekran Sıkışıyor ve Donuyor

Önce "device removed" deyip ana ekranımı kilitliyordu. Win+Ctrl+Shift+B ile gene iyi kötü düzeliyordu; sadece sesler devam ediyor, görüntü 2 ekranda da siyah kalıyordu. Şu anda ise oyunun son görüntüsü ekranda sıkışıyor, klavye, mouse vs. hiçbir şey cevap vermiyor. Bir 3-5 dk. daha sesler...
  3. S

2 rgb kablosu tek rgb çıkışı

https://www.amazon.com.tr/Alfais-4303-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1-Kablosu-Switch/dp/B087FPFKSM/ref=sr_1_2?sr=8-2 bu olur mu ?
  4. S

2 rgb kablosu tek rgb çıkışı

ekran kartı ve soğutu için 2 tane argb kablo çıkışım var takmam gereken ama ana kartımda sadece 1 tane argb çıkışı var 2 kabloyu nasıl yada neyle birleştirip takabilirim ?
  5. S

240-280mm sıvı soğutma önerisi

360 ı sığdıramam tahminen ekran kartı tam oturuyor yer yok yoksa IşIqLı MıŞıqKlı çok ii duruyor 1767635375 lian li nin 8k altında hiçbir şeyi yok malesef
  6. S

240-280mm sıvı soğutma önerisi

ryzen 9 7900 işlemci - matrexx 55 kasa - 3-4 k arası bütçe elimdeki thermaltake ux200 yetersiz kalmaya başladı hem değiştirmek hemde estetik amaçlı kasanın üst tarafına takıcağım bir sıvı soğutma önerebilir misiniz ? tercihen ekranlı saçma saçma estetiğiyle oynayabilecğeim ışıklı mışıklı olursa...
  7. S

PC bir anda kapanıyor

baya temiz indirimde aldım parçaları hazır pc de çok ta kar a geçmiodum :D 1733601777 baktım ama gördüğüm bir şey yok bilgisayarcı belki bir şey görür diye götürdüm orda da bir şey çıkmadı
  8. S

PC bir anda kapanıyor

Bir süredir uğraştığım ama bir türlü çözemediğim bir problem , PC bir anda oyunlarda kapanıyor , tekrar açana kadar açılmıyor PSU dan şüpheleniyordum değiştirdim 750w aldım çözülmedi İşlemci ya da ram mi dedim hepsini değiştirdim gene çözülmedi Aşırı ısınıyor mu dedim dereceler CPU da 60 70 GPU...
  9. S

am4 ü yükseltmek mi am5 e geçip daha uygun bir işlemci almak mı ?

daha mantıklı geldi değerinde nerede ne kadara satabilirim ?
  10. S

am4 ü yükseltmek mi am5 e geçip daha uygun bir işlemci almak mı ?

elimde b550 anakart ve ryzen 5 3600 işlemci var ekran kartınıda(rx6500xt) bu senenin sonuna doğru değiştirmeyi planlıyorum ancak işlemci aşırı güçsüz kalmaya başlıyor ve bu sebeplede işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum am4 anakartla r9 5900x almak mı daha mantıklı yoksa am5 ana karta geçip...
  11. S

Yardım rx 7700 xt nin yanına alınıcak en iyi am4 işlemci nedir ?

elimde r5 3600 var , am4 te rx7700xt için en uygun fiyat performans işlemcisi hangisi
  12. S

Öneri 1k ortalama bütçeye klavye önerisi

ortalama 1k yı geçmiyecek çok sesli olmayan klavye önerisi var mıdır ? eski klavyenin tuşlarının yarısı çalışmıyor garantiyede kabul etmiyorlar
  13. S

dyinglight 2 de 10 fps

Ryzen 5 3600 rx 6500 xt 16 gb ram asus prime b550mk oyunu ilk açarken hiçbir sıkıntım yok gayet akıyor oyunda zaman geçtikçe 15 20 dk sonra fps yavaş yavaş azalıyor , sıcaklık değerleri de gayet normal cpu 60 , gpu 50 derece eldenringdede benzer sıkıntılar çıkıyor , ac originde de 1 2 saatin...
  14. S

Oyunlarda karşılaştırmalara göre düşük fps alıyorum

Benchmarklarda olsun , internet karşılaştırmalarında olsun fark etmeden mevcut sistemimle low - mid ayarlarda düzgün , akıcı bir şekilde açıp oynayabilmem gerekiyor ama elden ring te 10 - 20 fps bandında geziyor. Driver lar da update li . Bir önerisi , fikri olan var mı ? Sistem : Ryzen 5 3600...
  15. S

Kasa fanı CPU soğutucuyla aynı mı olmalı ?

Merhabalar öncelikle kasama fan almak istiyorum ama birkaç arkadaşımın dediğine göre cpu soğutucumla kasama takıcağım fanların aynı marka olması gerekiyormuş . Biraz bakındım google da ama bunla ilgili bişi bulamadım , gerçektende aynı marka olmaları mı gerkeli yoksa farklı olsada sıkıntı olmaz...
Geri