sadaxe isimli üyenin son içerikleri

1. S

Deepcool Ls720 White alınır mı?

Kasan 360mm radyatör destekliyorsa olur. Deepcoolun ürünleri kaliteli ve f/p ürünler sıkıntısız kullanırsın.
  2. S

🔥İndirim Deepcool LT720 Siyah 3099 TL

İyi bir sıvı soğutma bende kullanıyorum ancak linklediğin ürün yurt dışı ürünü garantisi türkiye de geçmiyor diye biliyorum.
  3. S

18 yaş üstü en iyi banka hangisidir?

Ziraat, İş bankası, Vakıfbank, Enpara iyidir. Garanti çok iyi ama masrafıda çok iyidir :D
  4. S

Kablolalamayı nasıl yapacağım

x670e tomahawk anakart a850gl psu
  5. S

Anakarta ve psu ya nasıl takacağımı sormak istedim her şey birbirine girdi çözemiyorum.
  6. S

Merhaba ben parçalarımı bugün tamamladım ve bilgisayarı toplamaya başladım zar zor bir araya getirdim ama kablolamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz
  7. S

8400 tl ile ne alınır

7600 le arasında 1.5 k fark var performans olarak 1.5k fark yok ki neden x öneriyorsunuz Hocam taksitle alabildiğiniz kadar parça alın yada hazır sistem olmadı takviye yaparsın yetmeyen yetlere
  8. S

Rdr 2 Sistem kaldır mı

Maksimum 5 alır sistem bi süre sonra kapanır zaten çok ısınacağı için
  9. S

FC24 Bilgisayara alınır mı?

O zaman gerek bile yok. Neredeyse her yıl ufak değişiklik bile yapmadan çıkartıyorlar oyunu
  10. S

FC24 Bilgisayara alınır mı?

Fifa 23 22 21 20 vs. varsa online ağırlıklı oynamıyacaksan gerek yok bence. Onlineda yaza kadar 23 ün oyuncusu olur.
  11. S

Ikinci el ekrantı mı sıfır mı

Ekran kartı alacağım kutusu açılmamış ikinci el 4070 ti lerle mağaza fiyatları arasında 3-4k oynuyor. Aynı şekilde 4070 lerde de 3-4k fark var. Sizce kutusu açılmamış ikinci el sıkıntı çıkartır mı?
  12. S

🔥İndirim Amazon Sepette İndirim Fırsatları! (Güncel)

Ekrankartlarında indirim var mı?
  13. S

Modelleme ve Render Yapılmış kart

Teşekkür ederim
  14. S

Teşekkür ederim peki alırken nelere dikkat edeyim.
  15. S

Uygun fiyata ekran kartı buldum. Ekran kartında daha öncesinde uzun süre render ve modelleme için kullanılmış. Sıkıntı çıkartır mı almalımıyım?
Geri