Arkadaşlar sorun çözüldü, ben arkadaşa maili yanlış verdiğim için böyle oldu. Mail başka birine aitmiş, arkadaşla konuşurken farkettik yanlış olduğunu. Benim hatam, teşekkürler.
Aslında hesap farklı bi adres üüzerine kayıtlıydı, ama finansla alakalı hesaplara bağlı olduğundan güvenlik açısından değiştirmek istedim. Ayarlardan minecraft hesabının bağlı olduğu yeni hesabı girdim ve eskisini kaldırdım. Şimdi hesabı arkadaşıma vermiştim. O söyleyince farkettim.
1769961178...
Şifre bilgisayara kayıtlı olduğundan siteye girebiliyorum aslında, microsoftun hesap ayarlarına kadar gidiyorum ama sadece kendime ait olan outlook hesabı var. Yeni bir mail adresi oluşturup onu ekledim, doğrulamaya çalışıyorum o da olmuyor.
Merhaba. Minecraft sitesine giremiyorum. Girerken kullandığım microsoft hesabım çalınmış sanırım. Giriş kısmında outlook hesabımı yazdıktan sonra ben olduğumu doğrulamak için ikinci bir mail veya outlook adresine mesaj atıyorlar, po**************** şeklinde gözüküyor. Bir de sanırım telefon...
Teşekkürler. Ardarda birçok hata ve uyarı var. Bir hatada “Denetim olayları aktarım tarafından bırakıldı.” diyor. Bir diğerinde “ Döküm dosyası oluşturma başarılı oldu.” diyor. Bunlardan bir saat önceki hatada “.NET Runtime version… Profil oluşturma API’si ile iliştirme altyapısını başlatırken...
Valorant’ta oyundayken alt tab atınca oyundan atıyor ve tekrar girmem gerekiyor. Kendim oyunu kapattığımda da ekrana bi error geliyor ama error da hiçbir şey yazmıyor. Az önce erroru kapatmayı denedim ama kapanmadı, masaüstümde herhangi bir şey yapamadım. Bilgisayarın kapatma tuşuna bastım ve...
Merhaba, FM24’te arkadaşlarla draft yapacağız. Bütçemiz 409M. Daha önce şampiyon oldum ama bu sefer oyuncularda değişiklik yapmak istiyoruö. Gegenpress oynayacağım. 4-3-2-1 veya 4-3-3 şeklinde. Bu sisteme ve bütçeye uygun oyuncu önerisi alabilir miyim ?
Merhaba. İphone 15 kullanıyorum, dışarıda kullanmak amacıyla magsafe bi powerbank almayı düşünüyorum. Alacağım model kablosuz şarjda 7.5W sağlıyomuş. Sizce alınır mı ? Ne derecede mantıklı ? Almak istediğim model bu...