Intel core i7 q 720 1.60 işlemcimin genelde kullanımı 1.60 1.70lerde dolanıyor ama benim bunu soğuk tutabilmek için düşürmem lazım pil ayarılarından bi tık düşürdüm ama öyle olunca da 0.93 oldu ve fazla yavaş oldu ortasını bulmamın bir yolu var mıdır
Örnek olarak java'yı açtığımda görev yöneticisinden java'nın CPU kullanımının %99 olduğunu görüyorum ve haliyle laptop bu yüzden ısınıyor ve mavi ekran verip yeniden başlatıyor. Bu java programının CPU kullanımını azaltmanın bir yolu var mıdır?
arkadaşlar meşguliyet için özür dilerim bu mousedaki sol tuşlar bazı modları ayarlıyormuş daha önce böyle bi olay görmediğimden ben de farkedememişim -pek bi önemi yok ama- pembe moddayken normal, diğer modlardaysa macro türü şeyler açıyormuş :) iyi akşamlar teşekkürler...
arkadaşlar farem yaklaşık 2 ay önce alındı ama fareyi taktığımda sol tıkı basılı tutunca -test ettim- saniyede 35 kere tıklıyor. cidden çok garip. farede aşırı bi kullanım da yapmadım. sorun fareden mi bilgisayardaki bi programda vs. mi bilmiyorum. (laptopın usb girişlerinde bir sorun yok...