sadicemirhn isimli üyenin son içerikleri

1. sadicemirhn

Colorful B850M-E anakartta ekran kartı takıldığında RAM RGB kontrolü yok

Hocam bu ayarlardan sonra ekran kartının rengini kontrol edebilir miyim benim ekran kartım arayüzde görünmüyor ramle sıvı soğutmamı ayarlıyabiliyorum
  2. sadicemirhn

❌İndirim Bitti! BATTLE-AX B650M-PLUS WİFİ ANAKART 🔥4.999₺ ( Dip Fiyat + 3 Taksit )

Bende bitfenixin cube v2 360 beyaz modeli var gayet de memnunum çok rahat serinletiyor. Ekte bırakıyorum sistemi 1771065444 Şuanda fiyatları uçmuş ama ben geçen sene 4000 tl ye almıştım
  3. sadicemirhn

❌İndirim Bitti! BATTLE-AX B650M-PLUS WİFİ ANAKART 🔥4.999₺ ( Dip Fiyat + 3 Taksit )

Ben şuan aynı kombinasyon ile kullanıyorum çok memnunum
  4. sadicemirhn

Ramlerle sıvı soğutmada sıkıntı yok da ekran kartını da görüyor sistemde sadece rengini ayarlayamıyorum ekran kartının
  5. sadicemirhn

Bende igame kullanıyorum 3080ti var sadece ekran kartındaki rgb yi kontrol edemiyorum nasıl yapabilirim
  6. sadicemirhn

❌İndirim Bitti! QCY HT08 GOLD 1377 TL - SİYAH 1427 TL

Bende bunu almayı düşünüyordum bunun gibi ne önerebilirsiniz sesleri kaliteli verebilen
  7. sadicemirhn

Çözüldü✓ 3950 sensorlu mouse önerisi

https://www.hepsiburada.com/rampage-blitz-ultimate-8k-bt-wired-2-4g-kablosuz-paw3950-nordic-52840-mcu-gaming-oyuncu-mouse-beyaz-p-HBCV00008GISJM?magaza=Hepsiburada&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey bi...
  8. sadicemirhn

Yardım NVIDIA App De Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim?

oyunun desteği var ama neden böyle yapıyor anlamadım
  9. sadicemirhn

Yardım NVIDIA App De Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar oyuna girmeden önce NVIDIA filtrelerine baktığımda 21 farklı adet filtre görüyorum fakat oyunda uygulamak istediğimde sadece 2'ye düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim sabahtan beri çöüzm arıyorum fakat bulamadım.
  10. sadicemirhn

Nvidia App De Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim ?

Merhaba arkdaşlar oyuna girmeden önce nvidia filtrelerine baktığımda 21 farklı adet filtre görüyorum fakat oyunda uygulamak istediğimde sadece 2 ye düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim sabahtan beri çöüzm arıyorum fakat bulamadım.
  11. sadicemirhn

Yardım 2000 Tl Bandında Mouse Önerisi

A9 Plusdan Hz 1k olduğu için vazgeçtim 1762804516 https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976921281 Bu alınır mı
  12. sadicemirhn

O da doğru gerçi tercihen beyaz arıyorum da
  13. sadicemirhn

Fiyatına değermi aldığım mouse dan geçmeye değer mi sizce?
  14. sadicemirhn

Ve ek olarak 90x40 beyaz mousepad arıyorum
  15. sadicemirhn

Arkadaşlar geçen hafta Amazon üzerinden 2000 Tl ye Ajazz 159 Pro aldım kafama bir soru takıldı bu fiyat banında daha iyi özelliklere mouse bulabilir miyim kafamda 3950 sensörlü bir mouse düşüncesi var. Max bütçe 2500 Tl önerilerinize açığım.
Geri