Sadık arıcı isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ortalama 7000 bütçeyle en iyi televizyon

120 ekran 4k ortalama 43" 7k bütçe ile alınabilecek en kaliteli tleevizyonu söylermisiniz
  2. S

Çözüldü✓ Game power 23.8" 1ms 165hz monitör bu fiyata değermi?

Ürünün link = https://www.incehesap.com/gamepower-mark-m20-23-8-1ms-165hz-fhd-gaming-monitor-fiyati-61649/ Indirim ile 3600 tl civarına almayı düşünüyorum sizce bu fiyata değermi daha iyi bir alternatif varmı?
  3. S

Çözüldü✓ 17k sistem önerin .

Şu sıralar kur çok dalgalı olduğu için fırsat sistem kovalıyorum fakat stoklar hemen tükeniyor o yüzden bu akşam direk bitane satın alıcam ve bu konuda donanım arşivi foruma güveniyorum bulabildiğiniz en iyi şeyi gösterin lütfen
  4. S

Çözüldü✓ En Ucuz Şekilde Monitör Önerisi

Sistem fırsat sistem dövseler iade etmem şimdilik bi monitör ayarlim zaten yükseltirim sonra
  5. S

Aga netbir bütçe yok internet kafe olayı şuan için mantıklı geldi ne kadar ucuz o kadar iyi kafasındayı daha sonra yükseltirim
  6. S

Bugün bir sorayım
  7. S

Aga ben pc alıyorum ama monitörü unuttum hep ikinci plana attım pc dende bütçe kalmadı bi şekilde para bulurum falan ama bana bulabildiginiz en ucuz "iş görür" dediğiniz monitörü gösterebilirmisiniz
  8. S

Çözüldü✓ Afox RTX 3050 li intel i3 13100F li sistem sizce iyi mi??

Aga acil pc ye ihtiyacım var eğer bu bütçede daha iyi bir şey biliyorsan ve söylersen beni mutlu edersin
  9. S

Çözüldü✓ Afox RTX 3050 li intel i3 13100F li sistem sizce iyi mi??

https://www.incehesap.com/nova-bronze-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50969/ Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce iyi mi? yada fiyatı değiştirmeden daha iyi bir pc öneriniz varmı
  10. S

Çözüldü✓ 10k civarı HAZIR sistem lazım

Bu konu hakkında bir sürü başlık olduğunu biliyorum ama ülkemiz saolsun o başlıklardaki sistemlerin hepsi 16 17k ya yükselmiş bana günce olarak 10 k civarında olan başımı ağrıtmayacak hazır sistem lazım (kendin topla yazmayın nakitim yok taksitle alacağım için hazır alıyorum)
  11. S

Çözüldü✓ Çözüldü

Teşekkür ederim ancak ben forumcuların kendi önerdikleri sistemlerde daha iyisini bulacağıma emin olduğum için böyle bir konu açtım ki iyiki açmışım şimdiden 3 adet müq sistem geldi aralarında seçim yapmaya çalışıyorum
  12. S

10K Bütçe ile RTX Sistem

Hocam 3050 li sistemi yazabilir misiniz 1652996189 Hocam 3050 li sistemi yazabilirmisiniz
  13. S

Çözüldü✓ Çözüldü

Biliyorum bunun gibi bir kaç tane daha konu başlığı var fakat ben bilgisayarı sadece kod yazmak ve oyun oynamak için kullanıcam şöyle valorantta en az orta ayarlada 144+ fps alan yeni nesil oyunları orta ayarlarda açabilen ekran kartı ve işlemci kısmında da boğaz yapayacak O.C. yapabileceğim ve...
Geri