sizdeki ile birebir aynı karta sahibim. ölçüyü de bilmiyordum siz vermişsiniz elinize emeğinize sağlık çok faydalı bir rehber olmuş. 24x16 demişsiniz gpu core için 40x20 yetmeli bu durumda.
sadece gpu için 40x40 mı almalıyız yoksa 40x20 olan yeterli mi? 24x16 şeklinde sanki yeter gibi geldi ama yinede yorum almak istedim çünkü 40x40 koymuşsunuz resim olarak.
bu olay sadece telekomdan hizmet alanlar içinmi geçerli? bende gıbırnet var telekom altyapısından hizmet veriyor ve ftth altyapıya sahibim aynı şekilde 1000 e geçilebiliyormu.
bende 3050'ye barracuda almıştım yarın gelecek ve iade edeceğim. onun yerine bunu aldım. detaylı analizim şu şekilde: xbox için olan hem xbox hem pc hem ps5 de çalışıyor. Sayfasındaki görüntü şu şekilde:
kaynak...
bu monitorü alıp cs2 oynayan varmı? 16:10 olan çözünürlüklerde sadece 60 ve 120 hz destekliyor gibi gözüküyor cihaz. cs2 oynayan birisi 1680x1050 deneyebilirmi kaç hz veriyor max?
Aynı ekran kartından bende var. Dikine montajda güzelliği kaybolur diyordum ama hiç fena durmamış.
Sıcaklık değerlerine çok negatif etkisi oldu mu dikine montajın?