sadrazam001 isimli üyenin son içerikleri

1. sadrazam001

Sistem Yükseltecektim Tavsiye

eğer 5070 söylendiği gibi 25k civarında çıkarsa onu tercih edebilirsiniz tabi işlemciniz darboğaz yapacaktır onuda değiştirmeniz gerekir
  2. sadrazam001

52k fiyata 4070 TI SUPER,INTEL i5-14400F nasıldır?

kusura bakmayın çok geç döndüm aldığım sistem PC HOCASI GOAT V4 stokları zaten satışa çıktığı gün 5 dakika içerisinde bitti kuyruk oluşmuştu mağazanın önünde
  3. sadrazam001

Çözüldü✓ Goat v4 icin monitor onerisi

epey geç yazdım hocam kusura bakmayın ama evet bendede var özellikle ağır bir oyuna girip ultra grafiklerde oynadığım zaman inanılmaz bir coil whine sesi çıkıyor kulaklık falan dayanmaz her türlü duyuluyor birde sistemin kendi fan sesi de yüksek ve psu dan tıkırtı sesleri geliyor baya sesli...
  4. sadrazam001

Kasadan çok ses geliyor 4070super

Roblox oynuyorum görev yöneticisnde değerler normal ama ses çok fazla sadece fan sesi olsa problem değil sıcaklık 55 derece kullanım yüzde 50 ama coilvhine sesi geliyor ve ekran kartından değişik bir tıkırtı sesi geliyor.
  5. sadrazam001

AOC Q27g4X monitör bazen görüntü vermeyi kesiyor

ben sistemi 1 ay kullandım sıkıntı olmadı 5 haftada soda dökülünce olmaya başladı ekran kartından oldugunu düşünmüyorum büyzden çünkü soda monitöre döküldü
  6. sadrazam001

neyaptınız peki
  7. sadrazam001

Ekran kartından derken bozuk falanmi yoksa driver tarzı birseymi
  8. sadrazam001

AOC Q27g4X marka monitörüm var Opera'da Google'da gezinirken 0.5 saniyelik falan ekranda kare kare bozulmalar oluyor. GameLoop PUBG Mobile ve normal PUBG oynarken de ekran 2-3 saniye komple gidiyor ve geri geliyor, sadece ekran kararıyor arkada mouse falan tıklayınca silah ateş ediyor ses de...
  9. sadrazam001

52k fiyata 4070 TI SUPER,INTEL i5-14400F nasıldır?

Pahalı bence ben 1.5 ay önce aynı sistemin 4070 super olanını 32.750 tl ye aldım belki ram kasa markası falan farklıdır ama özellik olarak ayni
  10. sadrazam001

4070 SUPER i5 14400f 650W power supply yeterlimi

4070 SUPER i5 14400f 16 gb ram 1tb m2 ssd 650W power supply yeterlimi thermaltake s200 tg kasa modeli.
  11. sadrazam001

Kasadan Cızırtı Sesi Geliyor Neden?

Anladım hocam teşekkür ederim kasayi açıp öyle bakacağım müsait bir zamanda sağolun.
  12. sadrazam001

Fanlarda sıkıntı yok gibi gözüküyor
  13. sadrazam001

Hmm olabilir ama ses kasanın önünden geliyor gibi power supply en uzak şey sesin geldiği yere 1719071229 Anladım tesekkur ederim
  14. sadrazam001

Kasadan cızırtı sesi geliyor Nereden geldiğini anlayamadım Kasa Thermaltake s200tg Zotac 4070 super Belki ekran kartından geliyordur ses anlamadım nerden geldiğini oyundayken oluyor bu ses. Sivi sogutma var arctic liquid freezer 2 240mm ama yukarıdan gelmiyor ondan olduğunu düşünmüyorum
  15. sadrazam001

AOC Q27g4X Monitör Arada Gidip Geliyor Sebebi Nedir?

AOC Q27g4X marka monitörüm var Opera'da Google'da gezinirken 0.5 saniyelik falan ekranda kare kare bozulmalar oluyor GameLoop PUBG Mobile ve normal PUBG oynarkende ekran 2-3 saniye komple gidiyor ve geri geliyor sadece ekran kararıyor arkada mouse falan tıkalyınca silah ateş ediyor sesde geliyor...
Geri