kusura bakmayın çok geç döndüm aldığım sistem PC HOCASI GOAT V4 stokları zaten satışa çıktığı gün 5 dakika içerisinde bitti kuyruk oluşmuştu mağazanın önünde
epey geç yazdım hocam kusura bakmayın ama evet bendede var özellikle ağır bir oyuna girip ultra grafiklerde oynadığım zaman inanılmaz bir coil whine sesi çıkıyor kulaklık falan dayanmaz her türlü duyuluyor birde sistemin kendi fan sesi de yüksek ve psu dan tıkırtı sesleri geliyor baya sesli...
Roblox oynuyorum görev yöneticisnde değerler normal ama ses çok fazla sadece fan sesi olsa problem değil sıcaklık 55 derece kullanım yüzde 50 ama coilvhine sesi geliyor ve ekran kartından değişik bir tıkırtı sesi geliyor.
ben sistemi 1 ay kullandım sıkıntı olmadı 5 haftada soda dökülünce olmaya başladı ekran kartından oldugunu düşünmüyorum büyzden çünkü soda monitöre döküldü
AOC Q27g4X marka monitörüm var Opera'da Google'da gezinirken 0.5 saniyelik falan ekranda kare kare bozulmalar oluyor. GameLoop PUBG Mobile ve normal PUBG oynarken de ekran 2-3 saniye komple gidiyor ve geri geliyor, sadece ekran kararıyor arkada mouse falan tıklayınca silah ateş ediyor ses de...
Kasadan cızırtı sesi geliyor
Nereden geldiğini anlayamadım
Kasa Thermaltake s200tg
Zotac 4070 super
Belki ekran kartından geliyordur ses anlamadım nerden geldiğini oyundayken oluyor bu ses.
Sivi sogutma var arctic liquid freezer 2 240mm ama yukarıdan gelmiyor ondan olduğunu düşünmüyorum
AOC Q27g4X marka monitörüm var Opera'da Google'da gezinirken 0.5 saniyelik falan ekranda kare kare bozulmalar oluyor GameLoop PUBG Mobile ve normal PUBG oynarkende ekran 2-3 saniye komple gidiyor ve geri geliyor sadece ekran kararıyor arkada mouse falan tıkalyınca silah ateş ediyor sesde geliyor...