sadrazam41 isimli üyenin son içerikleri

1. S

2-3 Bine Gaming Klavye Önerisi

Wireles arıyorum ama bu çok iyi dediğiniz bir kabloluda olabilir genel olarak pubg,cs oynuyorum film ve muziktede de iyi olan bi kulaklık arıyorum
  2. S

Gaming Kulaklık Önerisi

Pahalı kaçıyo biraz bana ya en max 3 e çıkarım
  3. S

Gaming Kulaklık Önerisi

Rampage blitz kullanıyodum kırıldı bütçem 2-3 arası wireless kulaklık arıyorum ama bu çok iyi dediğiniz kablolu varsa oda olabilir cs,pubg oynuyorum filimde izliyorum ikisi içinde uygun fp bi kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  4. S

Win11 Pro Key Alma Site Önerisi

hocam bu aynı key gibi değil mi bi zararı vs yok
  5. S

Win11 Pro Key Alma Site Önerisi

Bios ayarları yaptıktan sonra sıfırlandı galiba tekrar etkinleştirme istiyor güvenilir uygun fiyatlı bildiğiniz site var mıdır
  6. S

Biosa Giremiyorum Siyah Ekranda Kalıyor

dostum faceite giremiyodum ayarlardan sonra sorun olmadı girebiliyorum biosa girilmiyor siyah ekranda kalıyorum diyorum
  7. S

faceit ayarlarını yaptım oldu da ama dediğim gibi siyah ekranda kalıyorum anakart pilini çıkartmamın zararı olur mu
  8. S

Faceite girebilmek için bios ayarları yaptıktan sonra tekrar biosa giremiyorum yeniden başlattığımda dele basıyorum ve sonsuz bir siyah ekranda kalıyorum yeniden başlatırken shıfte basıp yap diyenleri gördüm denedim yine aynı siyah ekranda kaldım çözümünü bilen var mı anakart A520m kv2
  9. S

Pc İçin Uygun Fiyatlı Hoparlör Önerisi

Video ve muzik için PC ye öyle çok yüksek fiyatlarda olmayan FP bir hoparlör arıyorum
  10. S

Formaları Duvara Nasıl Asabilirim

Bilgisayar masamın olduğu duvara formalar asmak istiyorum duvar delmeden bildiğniz böyle yapışkanlı aparat gibi bişey var mı asmak için
  11. S

Oyunlarda Düşük Fps Alıyorum Sebebi Nedir

Bencede az reis bi nvdia ayarlarına falanda bak sen
  12. S

çift slot ram bende işlemci ryzen 7 5700x anakartta a520m farklı olarak bundan ama bende pubgde düşük alıyom bakmadığım ayar kalmadı cs de 400 falan alıyom da pubg de bazen baya düşüyo kasar gibi oluyo
  13. S

Yardım Peugeot 206+ 1.4HDİ alınır mı ?

2012 modeli var bizde bizdeki düşük km ama 150 lerde saat gibi araba masraf yapmazsın fazla temizini bulursan o motor sağlıklı motor
  14. S

benimde aynı sistem hemen hemen pubg de falan bende düşük fps alıyom neden böyle oluyı anlamıoyrum
  15. S

1000-1200tl bütçe Gamepad önerisi

çakma ps4 kolu
Geri