sadrazam41 isimli üyenin son içerikleri

1. sadrazam41

Pc İçin Uygun Fiyatlı Hoparlör Önerisi

Video ve muzik için PC ye öyle çok yüksek fiyatlarda olmayan FP bir hoparlör arıyorum
  2. sadrazam41

Formaları Duvara Nasıl Asabilirim

Bilgisayar masamın olduğu duvara formalar asmak istiyorum duvar delmeden bildiğniz böyle yapışkanlı aparat gibi bişey var mı asmak için
  3. sadrazam41

Oyunlarda Düşük Fps Alıyorum Sebebi Nedir

Bencede az reis bi nvdia ayarlarına falanda bak sen
  4. sadrazam41

çift slot ram bende işlemci ryzen 7 5700x anakartta a520m farklı olarak bundan ama bende pubgde düşük alıyom bakmadığım ayar kalmadı cs de 400 falan alıyom da pubg de bazen baya düşüyo kasar gibi oluyo
  5. sadrazam41

Yardım Peugeot 206+ 1.4HDİ alınır mı ?

2012 modeli var bizde bizdeki düşük km ama 150 lerde saat gibi araba masraf yapmazsın fazla temizini bulursan o motor sağlıklı motor
  6. sadrazam41

benimde aynı sistem hemen hemen pubg de falan bende düşük fps alıyom neden böyle oluyı anlamıoyrum
  7. sadrazam41

1000-1200tl bütçe Gamepad önerisi

çakma ps4 kolu
  8. sadrazam41

Mavi Ekran Pubg de çok düşük fps alıyorum

evet onda ayar şuanda bu fpsleri almam çok saçma değil mi yapmadığım ayar kalmadı hala böyle 1777725875 12 denememiştim onu denicem işleme zaten 100 deydi
  9. sadrazam41

Mavi Ekran Pubg de çok düşük fps alıyorum

Sistemim Rtx 5060 ti ryzen 7 5700x pubgde en düşük ayarlarda 100 fps alıyorum bazen düşüyor bile altına ve kasma hissi oluyor sürekli nvdiadan da ayar yaptım fps artsın diye ama hala aynı ne yapmam gerekiyor
  10. sadrazam41

Çözüldü✓ Pubg Steam Lobby geç yüklenme geç açılma sorunu

dc yüklü değil bende ama bende de yapıyor goodbydpi da ne demek bilmiyorum benim ne yapmam lazım
  11. sadrazam41

Bedelli Askerlik Sivil Hat

Hayır öyle bişey yok 1 saatte götürüyolar hemen hastaneye burdur devlete revire gitsin hastaneye gitmesin
  12. sadrazam41

Bedelli Askerlik Sivil Hat

mart ayında burdurda yaptım bende girişte sivil hattı çok rahat sokarsın bakmıyolar bile ama askercell almak zorunda onu almazsa telefonu sokamaz mecbur onu zorunlu alıcak onun harici merak ettiğin bişey varsa sorun anlatıyım 1777490122 kral hasta olursan gece falan hastaneye gitme revirden...
Geri