sadsadsadsa isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ps5 Kargosunu Ev Halkından Nasıl Gizlerim?

o kadar güzel sakladım ki patrick jane bile bulamaz
  2. S

hocam şubeden aldım gizlice eve sokmayı başardım şimdi bir müddet saklayacağım görev başarılı yani :)
  3. S

yok hocam keşke sürpriz yapsam, olay şöyle: 6 aya yakın çalıştım yakında okul da açılacak vs. para biriktirdim gta6 çıkmadan ve ps5 daha çok zamlanmadan bi ps5 alayım dedim, evdekiler baya bi üstüme geldi neyse ben yine aldım işte, alıştırana kadar saklamam ve gizlemem gerekecek. 1785889074...
  4. S

garip gelecek biliyorum ama hemen kullanmayacam birazcık saklamam gerekecek sadece. evde saklayacak yer çok sadece içeri almak zor kısım, onu da şubeden alıp çanta benzeri bir şeye atarak halletmeyi düşünüyorum
  5. S

beyler yarın kargodan ps5 gelecek fakat bunu ev halkı öğrenmeden gizlice halletmem gerek, şubeden falan alıp gizlice getirsem diyorum başka bir fikri olan var mı? ev müstakil olduğu için kargonun geldiği belli olur.
  6. S

PlayStation 5 Aldım Ho Go?

Hocam yorumları okuyunca kaziklanmis hissettim ya piyasayı çok bilmiyorum pişman oldum sanki simdi
  7. S

PlayStation 5 Aldım Ho Go?

Kahraman konsoldan 34 bine slim çift kollu cihaz aldım ho.go?
  8. S

Ps5 Sahibinden Alınır mı?

arkadaşlar kahraman konsoldan ps5 alacağım ancak istanbulda olmadığım için ve trendyol vs. gibi yerlerde 1000-2000 daha fazla fiyata sattığı için (normal olarak) sahibinden üzerinden iletişime geçip ödemeyi ibandan yapıp bana kargolamasını istesem olur mu sizce?
  9. S

Sizce Ps 5 Almalı Mıyım ?

Arkadaşlar halihazırda iyi bir pcm var ancak gta 6, kardeşimle daha rahat iki kişilik oyunlar oynayabilmek ve ilerde cıkacak özel oyunlar (gow laufey, intergalactic. vs.) için ps5 alınır mı?
  10. S

Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Alınır mı?

Arkadaşlar önceden Havit fuxi h-3 kullanmıştım ses kalitesinden memnundum ancak kulaklık dayanıklı değildi ve hemen kırılmıştı. bu kulaklıkta aynı durum yaşanır mı bilmiyorum sizce almalı mıyım...
  11. S

Yardım Gamepad Önerir Misiniz

@Diavelin hocam siz bilgili bir kişiye benziyorsunuz önerinizi bekliyorum :giggle:🙏
  12. S

Yardım Gamepad Önerir Misiniz

https://wraithesports.com/products/zd-gaming-classic-legend-oyun-kolu Bu gamepadi almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında daha iyi bir gamepad var mıdır? Yoksa bunu alacağım direkt.
  13. S

Yardım Hyperx Cloud 3 S Wireless Alınır mı?

hocam iki kulaklıgı da denediyseniz mchose alayım o zaman ya. hem daha ucuz ve kumaş ped de çıkıyor diye biliyorum ayrıyeten.
  14. S

Yardım Hyperx Cloud 3 S Wireless Alınır mı?

Bütçem maks 6 bin. Genellikle cs olmak üzere her türlü oyunu oynuyorum. Cloud 3s parasının hakkını verir derseniz direkt alacağım. Diğer önerilerinize de açığım, illa 5-6 bin olmasına gerek yok, 2-3 civarına f/p kulaklıklara da okeyim. şimdiden teşekkür ederim.
  15. S

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

1- Mchose x9 (3824 TL)https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-x9-mc-x9-3-kirmizi-rgb-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1258075755.html 2- CLOUD 3 S WİRELESS (5300TL)...
Geri